Cum arată fratele lui Radu Vâlcan. Ar putea concura lejer ca ”ispită” la Insula Iubirii!

Publicat pe
Cum arată fratele lui Radu Vâlcan. Ar putea concura lejer ca 'ispită' la Insula Iubirii!Cum arată fratele lui Radu Vâlcan. Ar putea concura lejer ca 'ispită' la Insula Iubirii!

Pe cât de bine arată Radu Vâlcan, pe atât de spectaculos arată fratele său, Cristian. Cu toate că Radu postează foarte rar în social media fotografii cu acesta, cei doi frați au o relație extraordinar de bună, în ciuda diferenței de vârstă de zece ani. La 32 de ani, fratele mai mic arată ca un actor de la Hollywood, deși și-a ales o carieră în spatele camerelor de filmat.

Radu Vâlcan este unul dintre cei mai sexy bărbați din showbizul românesc, deci cine ar fi crezut că fratele său mai mic, Cristian, poate fi chiar mai atractiv decât acesta? Vedeta este discretă când vine vorba de familia sa și postează cam o dată pe an fotografii cu Cristian, fratele său cu zece ani mai mic. Însă atunci când o face, mesajele de uimire nu contenesc. Asta deoarece, pe bună dreptate, la 32 de ani, mezinul are un fizic spectaculos.

Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Radu Vâlcan

În ciuda fizicului care l-ar califica fără probleme pentru rolul de 'ispită' la 'Insula Iubirii', emisiunea-fenomen prezentată de Radu, Cristian evită celebritatea, preferând să stea în umbră. Se pare că acesta lucrează ca editor de imagine în cadrul unei case de producție, adică un job opus ca expunere celui al fratelui mai mare cu zece ani.

În ciuda diferenței de vârstă, Radu (41) și Cristian au o relație foarte apropiată, cu atât mai sudată cu cât cei doi au avut de înfruntat împreună o copilărie dificilă, marcată de ieșirile unui tată vitreg cu probleme, care a terorizat ani la rând întreaga familie. Se pare că la un moment dat, Radu chiar a decis să fugă de acasă din cauza acestuia.

Foto: Instagram

Citește și:

Întrebarea cu care Cristina Șișcanu a supărat-o pe Chrissy Teigen, soția lui John Legend. Fanii modelului au sărit ca arși!

Prințesa Diana, despre sexul cu Prințul Charles: „A fost ciudat până… n-a mai fost deloc'

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter