Radu Vâlcan este unul dintre cei mai carismatici bărbați celebri din România și, împreună cu Adela Popescu, formează unul dintre cele mai populare cupluri de la noi. De-a lungul timpului a trecut cu succes de la cariera de model la cea de actor și la cea de prezentator tv.

  • Data nasterii 08.02.1977
  • Locul nasterii București
  • Inaltime 1.87 m
  • Culoarea ochilor Căprui
  • Copii un fiu, Alexandru. Urmează să devină tată din nou
  • Mariaje/Relatii Din 2003 până în 2007 a fost căsătorit cu femeia de afaceri Tereza Vâlcan, iar din 2015 este căsătorit cu Adela Popescu.
  • Facebook Vezi profilul
  • Instagram Vezi profilul
  • Site Vezi site-ul

Radu Vâlcan studii


Radu Vâlcan a urmat cursurile Liceului Industrial Electronică București, absolvind ulterior Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Management.

Cariera lui Radu Vâlcan

Radu Vâlcan a devenit cunoscut ca model, în anii 2000, fiind declarat doi ani la rând Cel mai bun fotomodel masculin din România. În 2003, Radu a debutat în televiziune, ca prezentator MTV News, dar și-a consolidat această nouă latură profesională la PRIMA TV, unde a fost mai întâi gazda emisiunii 'Impact', iar apoi prezentatorul știrilor sportive, post pe care l-a părăsit în 2007, pentru o bursă de studii în SUA. În 2009 a făcut un salt major, în calitate de co-prezentator 'Poveștiri adevărate', la ACASA TV. Același an a marcat participarea sa la 'Dansez pentru tine' (unde a câștigat premiul de popularitate), precum și numirea sa drept 'Cea mai sexy vedetă tv', de către TV Mania. 2010 a fost un an plin de noi provocări pentru Radu Vâlcan, prin debutul său ca actor, în serialul 'Iubire și Onoare', de la ACASA TV. În 2015, a devenit prezentatorul reality-show-ului 'Insula Iubirii' (Antena 1), ajuns acum la sezonul patru, și tot în 2015 a fost gazda emisiunii 'Burlăcița', la același post, alături de Daniela Crudu.

Familia lui Radu Vâlcan

Copilăria lui Radu Vâlcan a fost marcată de numeroase probleme, cea mai mare fiind agresivitatea tatălui său vitreg, din cauza căruia la un moment dat a și fugit de acasă. Radu nu este singur la părinți, el mai are un frate, Cristi, cu nouă ani mai mic.

Primul mariaj al lui Radu Vâlcan, cu femeia de afaceri Tereza Vâlcan, a început în 2003 și s-a finalizat prin divorț în 2007. Din 2010 formează un cuplu cu Adela Popescu, iar în august 2015 au devenit soț și soție. Cei doi au un băiețel, Alexandru, născut în 2016 și urmează să îi ofere acestuia un frățior, care va veni pe lume în decembrie 2018.

 

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter