Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au botezat fiul. Primele fotografii

Publicat pe

La 3 luni după ce au devenit pentru prima dată părinţi, Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au botezat băieţelul, dezvăluind şi primele fotografii cu acesta.

 

„Momentul de la biserica a fost unul foarte emotionant. Botezul propriului copil este unic, ca orice altceva ce este legat de el. Fiecare zi este speciala', spune tatal Radu Valcan.

 

„E un moment pe care il percep exact la intensitatea cuvenita. Am fost fericita, dar totusi am avut si cateva temeri, firesti cred pentru parintii care asista la botezul copilului lor. Cel mai tare mi-a fost frica sa nu se sperie puiul, dar totul a fost foarte bine.', adauga Adela Popescu.

 

Fericitul tătic a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu toţi 3 însoţită de mesajul „puiul nostru'.

 

Alexandru se află în braţele tatălui lui şi este un bebeluş adorabil. Cei 3 sunt foarte eleganţi şi formează o familie extrem de frumoasă, fanii transmiţându-le numeroase complimente.

 

Petrecerea de botez a fost una restransa la care au luat parte membrii familiei si cei mai buni prieteni: Dana Rogoz, Ada Condeescu, Razvan Fodor si sotia lui, Irina, Cove si sotia lui. A fost o petrecere intima. Este mult spus petrecere. A fost o masa maricica, la care au fost prezenti cei apropiati, rude si prieteni', spune Radu.

 

Viata noastra alaturi de Alexandru este mult mai frumoasa, este un vis. Alexandru rade mult, e vesel, ne umple inimile de bucurie. Ieri, Alexandru a implinit 3 luni. Insa motivul pentru care am ales ca botezul sa fie weekendul acesta este ca doar in zilele acestea putea fi prezent un membru drag al familiei si in acelasi timp, pentru ca o sarbatorim si pe mama lui Radu. O potrivire frumoasa!', marturiseste Adela Popescu.

 

Fiecare invitat a plecat acasa cu amintirea unei seri calde, cu prieteni buni, dar si cu o planta colorata in ghiveci pe care sa o ingrijeasca si care sa le aminteasca de un Alexandru mic care va ajunge mare.

 

Adela şi Radu au devenit părinţi pe 11 iunie, iar Adela şi-a revenit extrem de repede, fiind într-o formă fizică excelentă la botezul fiului ei.

 

Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au botezat fiul. Primele fotografiiAdela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au botezat fiul. Primele fotografii
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter