Adelina Pestriţu a participat la New York Fashion Week

Publicat pe

 

Aflată în vacanţa în America alături de Speak, iubitul ei, Adelina Pestriţu şi-a împlinit visul de a participa la New York Fashion Week.

Orice iubitor de fashion viseaza sa ajunga la un eveniment de asemenea anvergura. Este paradisul pentru iubitorii de fashion. Organizare impecabila, sute de fotografi din toata lumea, sute de editori de moda, de personalitati, designeri, prezentari. Am simtit ca am ajuns in inima acestui domeniu. M-am bucurat ca vacanta mea in America a coincis cu acest eveniment de marca in industria fashion', declara Adelina.

Prima oprire a celor doi a fost Miami, unde s-au relaxat, au făcut plajă şi s-au distrat alături de prieteni. A urmat New York, oraş de care s-au îndrăgostit şi care se află pe primul loc în topul oraşelor pe care le-au văzut până acum.

„In New York am vizitat Empire State Building, faimoasa Statuie a Libertatii am urmarit-o fascinata de pe Hudson River intr-o plimbare cu barca. Orasul are o infrastructura incredibila, totul functioneaza super rapid, oamenii sunt extrem de prietenosi si draguti. Viata de noapte m-a lasat masca la propriu. Fiecare colt din New York este luminat si animat. M-a cucerit iremediabil', adauga Adelina Pestritu.

În ultima săptămână de vacanţa, Adelina şi Speak vor vizita Las Vegas-ul, cei doi propunându-şi să vadă Marele Canion.

Adelina Pestriţu a participat la New York Fashion WeekAdelina Pestriţu a participat la New York Fashion Week

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter