Celebra familie Arquette este în doliu: Alexis Arquette a murit la 47 de ani

Publicat pe

Transsexualul Alexis Arquette, în vârstă de 47 de ani a murit în acest weekend din cauza unei boli de care suferea de mult timp. A încetat din viaţa înconjurat de familie şi ascultând versurile melodiei „Starman', a lui David Bowie.

 

Acesta era cunoscut în special datorită rolului din „Pulp Fiction', faptului că s-a născut într-o familie celebră: David şi Patricia Arquette fiind fraţii săi, dar şi pentru că a luptat pentru drepturile persoanele trans.

 

Extrem de îndueraţi de această pierdere, fraţii săi reacţionat imediat, Patricia dedicându-i melodia „Starman' a lui David Bowie, iar David scriind câteva rânduri extrem de emoţionante: „Nu am avut onoarea de a mai cunoşte un suflet atât de frumos precum al fratelui/surorii Alexis'.

 

Richmond, un alt frate a scris: „Fratele nostru Robert, care a devenit fratele nostru Alexis şi apoi sora noastră Alexis a murit în această dimineaţă. A fost o forţa. A murit aşa cum a trăit. Mulţumesc Alexis, te iubesc şi te voi iubi întotdeauna'.

 

Alexis s-a născut în 1969 ca Robert Arquette, însă a devenit Alexis după anii 2000. În 2007, la Festivalul de film de la Tribeca şi-a spus povestea schimbării sexului în filmul « Alexis Arquette : Shes My Brother »

 

Foto: Hepta

 

Celebra familie Arquette este în doliu: Alexis Arquette a murit la 47 de aniCelebra familie Arquette este în doliu: Alexis Arquette a murit la 47 de ani

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter