Ana Morodan

Ana Morodan este una dintre primele și cele mai de succes bloggerițe din România. Tânăra a cochetat și cu televiziunea, fiind moderatorul emisiunii „Nuntă cu Scântei' (Antena 1) și concurent în reality-show-ului „Asia Express”.

Ana Morodan studii

Originară din Arad, Ana Morodan a absolvit Facultatea de Drept, după terminarea studiilor profesând timp de un an și jumătate. Ea spune că a optat pentru această facultate în urma unei conjuncturi, pentru că mulți elevi de liceu, la vremea respectivă, alegeau Dreptul. Ulterior, s-a specializat în Drept Civil, pe divorțuri.

Cariera Anei Morodan

La vârsta de 24 de ani, influențată de câțiva bloggeri internaționali, Ana Morodan a decis să ia drumul Capitalei și să înceapă această meserie, la nivel profesionist. Și-a făcut un blog – High Street Cardigans – după care a angajat o firmă de consultanță, pentru a-i creion un brand personal. Așa, s-a ales cu porecla de Contesă'. Ulterior, Ana Morodan și-a lărgit sfera de activitate, și-a deschis un magazine online de haine și un cont de Youtube. A avut numeroase apariții televizate și a prezentat emisiunea Nuntă cu Scântei' (Antena 1). În primăvara anului 2019, participă, în calitate de concurent, la emisiunea „Asia Express' (Antena 1).

Familia Anei Morodan

Ana Morodan este singură la părinți. Bloggerița a făcut public faptul că nu-și dorește să se căsătorească și nici să aibă copii. În prezent, are o relație cu Șerban Cristea, un bărbat străin total de lumea showbiz-ului.

 

 

Ana Morodan
Locul nasterii Arad
Inaltime 1,62 m
Culoarea ochiilor Căprui
Facebook Vezi profilul
Instagram Vezi profilul
Site Vezi site-ul