Ana Morodan este una dintre primele și cele mai de succes bloggerițe din România. Tânăra a cochetat și cu televiziunea, fiind moderatorul emisiunii „Nuntă cu Scântei' (Antena 1) și concurent în reality-show-ului „Asia Express”.

Ana Morodan studii


Originară din Arad, Ana Morodan a absolvit Facultatea de Drept, după terminarea studiilor profesând timp de un an și jumătate. Ea spune că a optat pentru această facultate în urma unei conjuncturi, pentru că mulți elevi de liceu, la vremea respectivă, alegeau Dreptul. Ulterior, s-a specializat în Drept Civil, pe divorțuri.

Citește și: Schimb de replici între Ana Morodan și fiul Ancăi Sigartău la Asia Express: 'Nu îți e rușine?'

Cariera Anei Morodan

La vârsta de 24 de ani, influențată de câțiva bloggeri internaționali, Ana Morodan a decis să ia drumul Capitalei și să înceapă această meserie, la nivel profesionist. Și-a făcut un blog – High Street Cardigans – după care a angajat o firmă de consultanță, pentru a-i creion un brand personal. Așa, s-a ales cu porecla de Contesă'. Ulterior, Ana Morodan și-a lărgit sfera de activitate, și-a deschis un magazine online de haine și un cont de Youtube. A avut numeroase apariții televizate și a prezentat emisiunea Nuntă cu Scântei' (Antena 1). În primăvara anului 2019, participă, în calitate de concurent, la emisiunea „Asia Express' (Antena 1).

Citește și: Ana Morodan și Adrian Teleșpan de la Asia Express au fost salvați de la eliminare: 'Am făcut tot ce am putut'

Familia Anei Morodan

Ana Morodan este singură la părinți. Bloggerița a făcut public faptul că nu-și dorește să se căsătorească și nici să aibă copii. În prezent, are o relație cu Șerban Cristea, un bărbat străin total de lumea showbiz-ului.

Citește și: Ana Morodan de la Asia Express și-a făcut operații estetice. Transformarea este de-a dreptul spectaculoasă! E total schimbată!

 

 

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter