Ana Morodan de la Asia Express și-a făcut operații estetice. Transformarea este de-a dreptul spectaculoasă! E total schimbată!

Publicat pe

Ana Morodan și-a făcut operații estetice și acum, la puțin timp la întoarcerea de la filmările pentru Asia Express, a apărut cu o siluetă de vis. Cea mai cunoscută bloggeriță din România arată acum cu totul altfel decât o vedeți pe micul ecran în cadrul concursului Asia Express. VIVA! a aflat totul despre procedurile medicale la care a apelat tânara în vârstă de 34 de ani. 

 

Ana Morodan de la Asia Express și-a făcut operații estetice. Transformarea este de-a dreptul spectaculoasă! E total schimbată!Ana Morodan de la Asia Express și-a făcut operații estetice. Transformarea este de-a dreptul spectaculoasă! E total schimbată!

Ana Morodan a fost mereu o frumusețe atipică raportat la criteriile existente mai ales în showbiz-ul românesc. Cu forme ușor rubensiene, minionă, bloggerița, acum concurentă în cadrul celui de-al doilea sezon Asia Express a fost mereu o prezență conștientă și asumată. După întoarcerea din Asia Express, însă, ea s-a expus public cu o nouă siluetă. Perfectă. Despre toate acestea, Ana a vorbit într-o postare în care anunța și prezența ei într-un proiect grandios al publicației 'Decât o revistă' – '100 de oameni pentru România de mâine'.

Ana și-a făcut operații estetice atât la față, cât și la corp, responsabil pentru transformarea ei fiind, pe lângă regimul drastic din Asia Express, medicul estetician Constantin Stan, soțul Andreei Berecleanu.

 

Ana Morodan, la Asia Express alături de Adrian Teleșpan

 

Mai mult, în aceeași postare, bloggerița care a făcut furori în prima emisiune Asia Express a recunoscut că apelează în mod frecvent la Photoshop pentru a obține imaginile perfecte pentru care primește, invariabil, mii de like-uri.

'De data asta nu am avut nevoie Photoshop. Pentru că în ajutorul meu a venit soarta. M-a schimbat destinul la fata si trup, iar prin destin I mean câteva proceduri executate impecabil de Dr. Stan Constantin, la măiestria lui Sorin Stratulat care m-a transformat în această Marilyn Monroe de Vama Nădlac, și două luni în Asia Express, care, până acum, este cea mai chinuitoare dietă pe care am ținut-o cumva involuntar în această viață', a spus Ana Morodan, cea care concurează cu Adrian Teleșpan, în noul sezon Asia Express. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan) on

De altfel, din cele două imagini alăturate se poate vedea că transformarea este radicală și uluitoare. Intervențiile vizibile sunt cele din zona bustului, a coapselor și a brațelor, iar, la față, buzele sunt cele care au beneficiat de intervenția est eticianului. Surpriză! E posibil ca bloggerița de la Asia Express să-și mai facă și alte intervenții în viitorul apropiat, acum că a prins gustul schimbării.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter