De ce nu mai pune Adelina Pestrițu poze cu fetița ei: ”Împreună cu Virgil am decis...”

Publicat pe

Adelina Pestrițu a luat o decizie neașteptată în ceea ce o privește pe fetița ei, Zenaida. Vedeta nu a mai postat nicio fotografie cu micuța în ultima perioadă, iar fanii au asaltat-o cu întrebări despre acest subiect. Adelina Pestrițu a spus motivul pentru care nu mai pune poze cu Zeny.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Până acum puțin timp, Adelina Pestrițu posta multe fotografii cu Zenaida, fetița ei, pe rețelele de socializare. Brusc, micuța a dispărut de pe conturile de socializare ale mamei sale, iar fanii vedetei s-au întrebat care este motivul pentru care Adelina Pestrițu nu mai pune poze cu fiica ei. Pentru că întrebările au fost foarte multe, fosta prezentatoare TV de la Kanal D a decis să spună care este motivul.

De ce nu mai pune Adelina Pestrițu poze cu fetița ei: 'Împreună cu Virgil am decis...'De ce nu mai pune Adelina Pestrițu poze cu fetița ei: 'Împreună cu Virgil am decis...'

Se pare că Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au decis ca pentru o perioadă să nu mai posteze fotografii cu fetița lor, Zenaida. Vestea i-a întristat pe fani, iar aceștia așteaptă să o vădă din nou pe micuță.

'Dragii noștri, vă răspund prin acest comentariu tuturor celor care ați întrebat de Zeny, deși am mai spus asta de câteva ori. Împreună cu Virgil am decis să nu o mai postăm pe rețelele de socializare. Dacă pe viitor vom lua o altă decizie, veți afla primii. Multă dragostea pentru voi și La Mulți Ani pentru toți copiii ❤️', a scris Adelina Pestrițu pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Cât câștigă Adelina Pestrițu din Instagram .„Suma este enormă raportată la salariul minim'

Citește și: Adelina Pestrițu a pornit seria „Moda bunelor maniere”. Ce sfaturi le oferă tinerilor

Citește și: Cum a reacționat Adelina Pestrițu, după ce Iulia Albu a acuzat-o că își modifică pozele: „Așa face și ea?”

Citește și: Speak, gest obscen pentru Adelina Pestrițu. Reacția neașteptată când a fost întrebat de fosta iubită

Cât câștigă Adelina Pestrițu din Instagram

În ceea ce privește banii pe care îi câștigă din Instagram, Adelina Pestrițu a preferat să rămână discretă și nu a oferit o sumă exactă.

Nu aș putea să-ți spun. Nu aș putea să-ți spun dacă ar fi o cifră reală sau umflată. Depinde mult de context. În cazul meu, să știi că au fost colaborări din propria inițiativă fără nici 50 de euro. Am simțit că este nevoie de aportul meu în cazul respectiv. Unele contracte sunt remunerate și cu asemenea sume, altele cu mai puțin. Altele deloc. Suma, raportată la salariul minim pe economie, este enormă.

Unii oameni consideră că noi ne facem treaba asta la negru. Eu am o firmă de PR, management, contabilă care se ocupă de absolut toate actele. Peste zece oameni pe care i-am angajat. Sunt mulți oameni de care am nevoie. Nu i-am angajat dintr-un moft. Plătesc salarii, plătesc impozite. Nici nu vrei să știi cam ce taxe’, a declarat Adelina Pestrițu despre cât câștigă din Instagram.

FOTO: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă