Cât câștigă Adelina Pestrițu din Instagram. „Suma este enormă raportată la salariul minim”

Publicat pe

Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai populari influenceri de la noi. Vedeta este urmărită pe Instagram de peste 1.7 milioane de persoane. Aceasta a fost invitată  la emisiunea online „Interviurile lui Vitalie' și a vorbit despre viața sa de influencer, despre cum face față criticilor, dar și despre cât câștigă din activitatea de pe Instagram.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu a fost invitată în cadrul emisiunii „Interviurile lui Vitalie' și a făcut mai multe dezvăluiri despre viața de influencer. Vedeta a spus că părinții ei o întreabă cu ce se ocupă și a recunoscut că i-a fost greu să le explice. Adelina Pestrițu a mărturisit că activitatea din mediul online îi ocupă tot timpul și că sunt zile în care nu are timp nici pentru ea, nici pentru familie.

Părinții mă întreabă cu ce mă ocup. Eram la televiziune, era un venit sigur. Mi-a fost greu să le explic. Oamenii nu s-au obișnuit cu rolul de influencer, meseria de influencer, pentru că îți ocupă tot timpul. Sunt zile în care nu am timp pentru mine sau viața personală, dar trebuie, e musai să am timp pentru ce fac eu în mediul online, adică mediul din care îmi câștig pâinea, pentru care trebuie să muncesc non-stop. Nu este o meserie pentru care ai un program, cum sunt corporatiștii, până la 18.00, apoi merg acasă cu familia, merg la un tenis sau, pe vremuri, la cinema', a spus Adelina Pestrițu.

Cât câștigă Adelina Pestrițu din Instagram. „Suma este enormă raportată la salariul minim'Cât câștigă Adelina Pestrițu din Instagram. „Suma este enormă raportată la salariul minim'

Adelina Pestrițu, despre viața de influencer

Adelina Pestrițu este conștientă că nu toți cei care ajung pe pagina ei de Instagram sunt fani de-ai ei. Aceasta susține că mulți dintre ei au cu totul alte motive pentru care aleg să o urmărească.

Eu am 1.7 milioane de urmăritori, dar aș fi curioasă să fac un sondaj într-o zi, câți dintre ei mă plac cu adevărat. Câți sunt curioși și câți sunt hateri. Comunitățile din Instagram adună mulți oameni cu interese. Unii vor informații, alții vor să vadă cum trăiești, cum ai în casă, care este stilul tău de viață. Poate le faci o recomandare potrivită, le dai un sfat care îi poate ajuta, dar mai există și acea categorie de oameni care nu sunt mulțumiți, indiferent de ce ai posta și indiferent ce beneficii ai aduce prin activitatea ta online”, a povestit Adelina Pestrițu.

Citește și: Cât câștigă Selly pe lună din Youtube.Suma ajunge la zeci de mii de euro

Citește și: Cât câștigă Dorian Popa din YouTube și Instagram:”Fac 40.000 de euro lunar”

Citește și: Alexandra Stan, primele declarații despre relația cu Tristan Tate:„Simt ceva, dar știi cum e…'

Citește și: Ce meserie își dorește Violeta, fiica Andreei Marin. La 13 ani și-a ales facultatea:„Sunt uimită!'

Cât câștigă Adelina Pestrițu din Instagram

În ceea ce privește banii pe care îi câștigă din Instagram, Adelina Pestrițu a preferat să rămână discretă și nu a oferit o sumă exactă.

Nu aș putea să-ți spun. Nu aș putea să-ți spun dacă ar fi o cifră reală sau umflată. Depinde mult de context. În cazul meu, să știi că au fost colaborări din propria inițiativă fără nici 50 de euro. Am simțit că este nevoie de aportul meu în cazul respectiv. Unele contracte sunt remunerate și cu asemenea sume, altele cu mai puțin. Altele deloc. Suma, raportată la salariul minim pe economie, este enormă.

Unii oameni consideră că noi ne facem treaba asta la negru. Eu am o firmă de PR, management, contabilă care se ocupă de absolut toate actele. Peste zece oameni pe care i-am angajat. Sunt mulți oameni de care am nevoie. Nu i-am angajat dintr-un moft. Plătesc salarii, plătesc impozite. Nici nu vrei să știi cam ce taxe', a declarat Adelina Pestrițu despre cât câștigă din Instagram.

„Sunt momente în care clachezi'

Adelina Pestrițu a declarat că viața de influencer nu este chiar atât de ușoară pe cât pare, că sunt zile încărcate de oboseală și tot felul de alte evenimente triste. Însă, vedeta spune că aceste lucrurie nu trebuie să fie arătate pe Instagram pentru că oamenii nu vor să se încarce cu energie negativă după ce i-au vizitat profilul.

Mi-ar plăcea să am o cameră în spatele camerei de luat vederi zilnic. Mi-ar plăcea ca oamenii să vadă care este, de fapt, realitatea. Prin contentul de Instagram și de Facebook nu ai cum să exprimi asta, nici dacă ți-ai dori. Nu ai cum să arăți cum e, de fapt, viața unui om public. Sunt unele momente în care efectiv clachezi. Chiar dacă îți dorești ca pe Instagram să păstrezi aparențele, dar nu pentru a fi fake, nu pentru a juca un rol, că așa dă bine la imagine, pentru a nu transmite energia negativă și tu o ai în unele zile. (…) Nu vrei să-i superi pe oamenii din comunitatea ta. Și ei la rândul lor au probleme. Ce fac? Intră pe Instagram la Adelina Pestrițu și o văd supărată, plângându-se de anumite aspecte care o nefericesc în viața de zi cu zi', a mai spus vedeta.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter