Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit: ”Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit! Este vestea care a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că vedeta anunțase că se căsătorește cu afaceristul și își doresc copii. Gabi Bădălău a fost cel care a anunțat despărțirea de Bianca.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Când toată lumea aștepta nunta de un milion de euro, Gabi Bădălău a anunțat că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Afaceristul a confirmat că a avut o relație cu vedeta, însă totul s-a terminat între ei. Gabi Bădălău susține că Bianca Drăgușanu merită ceva mult mai bun decât el și vorbește foarte frumos despre ea. Să fie oare despărțirea din cauza lui Alex Bodi?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit: 'Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă'Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit: 'Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă'

'Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă. Au fost 100% invenții și minciuni și răutăți. Niciodată! Nu există! Eu și Bianca nu am vorbit niciodată aceste detalii', a declarat Gabi Bădălău, în direct la Antena Stars.

Deși au decis să pună punct relației, afaceristul vorbește frumos despre femeia care i-a fost alături în ultimele luni. Gabi Bădălău a declarat că vrea să se concentreze mai mult la băieții săi, dar și la afacerile pe care le are.

'Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație. Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva. Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu.', a mai spus Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău nu a fost afectat de intervențiile lui Alex Bodi

Deși mulți ar fi crezut că fostul soț al Biancăi Drăgușanu i-a stricat relația vedetei cu afaceristul, Gabi Bădălău spune că nu a luat în seamă ce a făcut Alex Bodi.

'Eu am avut încredere în Bianca. Nu au contat pentru mine acele întâmplări neplăcute pentru ea (n.r. întâlnirile cu Alex Bodi). Nu mă interesează subiectul. Nu contează pentru mine asta. Nu mă interesează. E cel mai bun lucru în momentul ăsta pentru mine. Dacă am ales să fac pasul ăsta și să spun cu subiect și predicat lucruri, înseamnă că-mi asum. Pentru mine contează foarte mult ce spun copiii mei, familia mea, apropiații mei. Mi-e greu să vorbesc, nu vreau și încerc să fiu optimist, să mă gândesc la viitorul copiilor. Nu mă interesează părerea Claudiei despre vreo iubită de-a mea actuală sau viitoare. Nu mă interesează. Am ales să punem punct pentru că nu ne înțelegeam noi bine și e mai bine fiecare pe drumul lui.', a conchis fiul de milionar.

Citește și: Bianca Drăgușanu chiar își dorește o familie cu Gabi Bădălău: 'Sper să vină un copil curând'

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre ultimele întâlniri cu Alex Bodi: „Am fost urmărită, era foarte impulsiv”

Citește și: Alex Bodi, mesaj tăios pentru Gabi Bădălău, după ce el și Bianca s-au întâlnit la hotel: „Sunai ca disperatul'

Citește și: Victor Slav a intervenit când Bianca a fost în scandal cu Alex Bodi:„Când am avut probleme, el mi-a fost alături'

Alex Bodi, mesaj tăios pentru Gabi Bădălău

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au avut o relație cu năbădăi și au trecut prin numeroase certuri, despărțiri și împăcări. Amândoi spun că nu mai există cale de întoarcere în ceea ce privește relația lor, ba chiar între ei a izbucnit un război și la cum stau lucrurile, pacea nu va fi semnată prea curând.

Alex Bodi a publicat un filmuleț în care îi povestește iubitului fostei sale soții că el și Bianca au petrecut o noapte de neuitat împreună, într-o cameră de hotel. Pentru a-și dovedi vorbele, omul de afaceri i-a spus lui Gabi Bădălău ce obiect a uitat Bianca Drăgușanu la el în seara respectivă.

În caz că te întrebi unde e rozariul ei, aici e. În noaptea în care am rămas noi împreună, acolo în camera aia, singurei, mi l-a dat mie, știi? Și tu sunai ca disperatul, de vreo 50 de ori. Am sunat-o și eu ieri de vreo 5 ori să i-l dau înapoi, dar din păcate nu a răspuns și cum este blocată, am vrut să te anunț pe tine, în caz că vrei, să ți-l dau ție înapoi. Nu vreau nimic din dragoste de la ea pentru mine, dacă tot v-ați împăcat. Iar dacă mai vrei video de la mine, îți mai dau și altele‘, a spus Alex Bodi, în mesajul direct către Gabi Bădălău.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter