Alex Bodi, mesaj tăios pentru Gabi Bădălău, după ce el și Bianca s-au întâlnit la hotel: „Sunai ca disperatul”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt protagoniștii unui scandal care nu pare a se încheia prea curând. Omul de afaceri a făcut public un video în care îi povestește lui Gabi Bădălău că el și vedeta au petrecut o noapte împreună. Pentru a-și dovedi spusele, Alex Bodi i-a arătat iubitului Biancăi un obiect pe care diva l-a uitat în noaptea aceea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au avut o relație cu năbădăi și au trecut prin numeroase certuri, despărțiri și împăcări. Amândoi spun că nu mai există cale de întoarcere în ceea ce privește relația lor, ba chiar între ei a izbucnit un război și la cum stau lucrurile, pacea nu va fi semnată prea curând.

Alex Bodi, mesaj tăios pentru Gabi Bădălău, după ce el și Bianca s-au întâlnit la hotel: „Sunai ca disperatul'Alex Bodi, mesaj tăios pentru Gabi Bădălău, după ce el și Bianca s-au întâlnit la hotel: „Sunai ca disperatul'

Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, însă Alex Bodi a publicat un filmuleț în care îi povestește iubitului fostei sale soții că el și Bianca au petrecut o noapte de neuitat împreună, într-o cameră de hotel. Pentru a-și dovedi vorbele, omul de afaceri i-a spus lui Gabi Bădălău ce obiect a uitat Bianca Drăgușanu la el în seara respectivă.

Citește și: Totul despre nunta dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău.Au semnat un contract prenupțial

Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce Alex Bodi a făcut publice înregistrări cu ea:„Sociopat, bipolar'

Citește și: Karmen Simionescu s-a confruntat cu depresia postnatală:„Am început să merg la psiholog'

Citește și: Fulgy a insinuat că Silviu Andrei se droghează.Reacția DJ-ului de la Capatos

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au întâlnit la hotel

Alex Bodi s-a filmat în mașina lui de lux în timp ce îi arăta lui Gabi Bădălău ce obiect a uitat Bianca Drăgușanu în seara pe care au petrecut-o la hotel. Este vorba despre un rozariu pe care omul de afaceri voia să i-l înapoieze Biancăi Drăgușanu, dar cum vedeta nu a răspuns la telefon s-a decis să ia legătura cu iubitul ei.

În caz că te întrebi unde e rozariul ei, aici e. În noaptea în care am rămas noi împreună, acolo în camera aia, singurei, mi l-a dat mie, știi? Și tu sunai ca disperatul, de vreo 50 de ori. Am sunat-o și eu ieri de vreo 5 ori să i-l dau înapoi, dar din păcate nu a răspuns și cum este blocată, am vrut să te anunț pe tine, în caz că vrei, să ți-l dau ție înapoi. Nu vreau nimic din dragoste de la ea pentru mine, dacă tot v-ați împăcat. Iar dacă mai vrei video de la mine, îți mai dau și altele', a spus Alex Bodi, în mesajul direct către Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu spune că îl iubește pe Gabi Bădălău

După ce, recent, Alex Bodi a fost surprins alergând după Bianca Drăgușanu prin parcarea unui salon de frumusețe, iar apoi au fost văzuți luând masa într-un restaurant din Capitală, s-au reaprins speculațiile privind o eventuală împăcare dintre cei doi. Bianca Drăgușanu a pus însă punctul pe i și a vorbit despre relația dintre ea și Gabi Bădălău, dar și despre sentimentele pe care i le poartă.

Gabi este liniștea mea. Am avut probleme în cuplu, am fost și despărțiți vreo 48 de ore, dar acum suntem împreună. Îl iubesc și suntem împreună. Ne înțelegem bine, iar el este genul de om care nu vrea să iasă în față, ca alții, când vine vorba de presă. Acum, noi suntem împreună, dar nu am ce să spun multe despre planurile noastre, preferăm să ne concentrăm asupra relației noastre‘, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Bianca Drăgușanu.

Sursa Foto: Instagram, facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter