Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele, la 13 ani după nuntă

Publicat pe

Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf au una dintre cele mai frumoase relații din showbiz-ul autohton, cei doi fiind căsătoriți de mai bine de 13 ani. Astăzi, deși vremea de afară nu a ținut cu ei, sexy-impresara și antrenorul și-au reînnoit jurămintele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în urmă cu peste 13 ani, în Las Vegas. Ulterior, cei doi au organizat nunta și la Snagov, acolo unde astăzi, după atâția ani, și-au reînnoit jurămintele! Cei doi soți au avut și propriul reality show, iar românii îl urmăreau cu sufletul la gură, pentru a afla cele mai noi aventuri trăite de Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Ei bine, deși show-ul lor s-a încheiat acum ani buni, soții Prodan-Reghecampf încă își țin fanii la curent, prin rețelele de socializare, acolo unde sunt prezenți prin fotografii care mai de care mai frumoase. La ani buni de la nuntă, Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf au mari motive de bucurie! Cei doi și-au reînnoit jurămintele, la biserica din Snagov, unde s-au căsătorit și prima dată, potrivit spynews.ro.

Citește și: Anamaria Prodan, adevărul despre divorțul de Reghecampf și relația cu Dan Alexa: „Nu mă obosesc'

Citește și: Anamaria Prodan, imagini de colecție. Soția lui Reghecampf a împărtășit fotografii de acum 15 ani cu familia ei

Citește și: Anamaria Prodan, mărturisiri sincere: „Suntem exact aşa cum ne vedeţi, fără regii. Nimeni nu ar putea dezbina cuplul Prodan – Reghecampf”

Citește și: Anamaria Prodan a făcut publice mesajele pe care i le trimite Laurențiu Reghecampf: 'Dacă mâine…'

Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf radiază de fericire!

Sexy-impresara și antrenorul au optat pentru ținute de-a dreptul spectaculoase! Acestea sunt accesorizate cu zâmbete și fericire nedescrisă, semn că Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt la fel de îndrăgostiți, ca în… prima zi!

Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele, la 13 ani după nuntăAna Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele, la 13 ani după nuntă

Șatena a ales un buchet de sezon, alcătuit din bujori albi, iar ținuta sa ne-a lăsat cu gura căscată! Soția lui Laurențiu Reghecampf a purtat o rochie neagră, stil sirenă, iar acesoriile pentru care a optat sunt masive, luxoase și prețioase, așa cum ne-a obișnuit! Bine, nici „ginerică' nu s-a lăsat mai prejos! Laurențiu Reghecampf a optat pentru un costum clasic, în nuanțe de albastru.

„15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi ai adus tu soțul meu se vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți o port. Iubirea necondiționată pe care o simt fata de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine… ești iubirea vieții mele! .Nici viata nu este peste tine… ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos…. Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te a adus in viața!', a declarat Bianca Drăgușanu, la scurt timp de la eveniment.

Ana Maria Prodan, declarații despre relația cu Laurențiu Reghecampf

„Zilele alea, când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite. Noi îl ştim pe Laurenţiu. Şi toţi prietenii noştri îl ştiu. Toţi l-au îndrăgit pentru minunăţiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Pentru noi, omul ăsta nu merită să i se terfelească numele.

A fost şi este un bărbat exemplu. Este un tată minunat. La un moment dat cedezi. Şi ca nevastă, şi ca fiică, fiu. Te gândeşti: ‘De ce? Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani de zile. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab.', a declarat Ana Maria PRodan, cu privire la zvonurile despre amantlâcul lui Laurențiu Regehcampf.

Sursa FOTO: Instagram.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter