Anamaria Prodan, imagini de colecție. Soția lui Reghecampf a împărtășit fotografii de acum 15 ani cu familia ei

Publicat pe

Anamaria Prodan Reghecampf le-a făcut o surpriză inedită prietenilor săi virtuali. Ea a postat fotografii de acum 15 ani cu ea și soțul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Dacă Laurențiu pare neschimbat, iar trecerea anilor este foarte puțin vizibilă, Anamaria pare că a întinerit în tot acest timp. Impresara este de nerecunoscut, iar asta pentru că ea s-a ocupat de corpul ei și a dat jos kilogramele nedorite. 

În plus, Anamaria a renunțat la coafura care a consacrat-o: șuvițele creponate. Sexy impresara are acum cu totul alt stil, atât din punct de vedere vestimentar, cât și al machiajului și al coafurii. 

Ea și-a lăsat părul să crească și și-a pus extensii, a renunțat la șuvițele creponate, și-a schimbat complet garderoba după ce a slăbit considerabil și se întreține în permanență cu masaje și tratamente. 

Totodată, Anamaria și-a pus fațete dentare, iar tenul ei pare întinerit. În ceea ce îl privește pe Laurențiu, pe chipul lui se observă trecerea anilor, însă și el are grijă de el, făcând mișcare și ducând un stil de viață sănătos. 

Fanii au reacționat la fotografiile de colecție postate de Anamaria Prodan Reghecampf, ele fiind apreciate de peste 15.000 de fani. 

Și Viorica de la Clejani a apreciat fotografiile și a lăsat și un comentariu: „Frumoșilor'. 

O relație perfectă, chiar și la depărtare

Chiar dacă de foarte multe ori Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt la mii de kilometri depărtare se pare că relația dintre ei este la fel ca în prima zi. Impresara are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei. 

Eu îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru Laur! Bărbații ca Reghe sunt pe cale de dispariție. Se găsesc greu. El nu suportă să îmi fie rău, să mă doară ceva, să mă afecteze ceva. Dacă dimineața mă întreabă cum mă simt și spun că mă doare puțin capul, atunci tot timpul lui îmi este dedicat mie', a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a scos la iveală că soțul ei este un bucătar desăvârșit și că acesta gătește preparate din diverse colțuri ale lumii.

Anamaria Prodan, imagini de colecție. Soția lui Reghecampf a împărtășit fotografii de acum 15 ani cu familia eiAnamaria Prodan, imagini de colecție. Soția lui Reghecampf a împărtășit fotografii de acum 15 ani cu familia ei

Laur se duce în fiecare dimineață la piață și vine cu brațele pline de flori. Noi avem o fermă aici, iar Laur gătește mereu. El gătește orice, mâncare europeană, japoneză, chinezească. Așa se relaxează el. El se duce și muncește cu oamenii de acolo, gătește, iar seara vine la mine cu unt, ouă, brânză sau smântână', a completat ea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter