Angela Similea trece prin momente dificile. La 9 ani de la moartea soțului său a luat o decizie radicală

Publicat pe

Angela Similea trece prin momente grele și se confruntă cu dorul de nepoții ei. Ea a rămas văduvă în 2011, după ce Victor Surdu a murit. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

În plus, fiul și nepoții ei sunt stabiliți în America. Cântăreața le-a mărturisit apropiaților, după 9 ani de la moartea partenerului ei, că vrea să fie înmormântată lângă Victor Surdu, în Cimitirul Mănăstirii Samurcășești, din Ciorogârla. 

Artista trece printr-o perioadă grea, mai ales că nu își poate vizita fiul și nepoții. Totuși, odată cu relaxarea măsurilor, ea poate merge la mormântul soțului ei, Victor Surdu. 

Mânăstirea Samurcăseşti-Ciorogârla se află la 20 de kilometri de Bucureşti şi e singurul lăcaş de cult din România cu trei altare. E o mânăstire de maici veche de 200 de ani, care are trei hramuri: Sfânta Treime, Adormirea Maicii Domnului şi Cuvioasa Paraschieva. A fost, de-a lungul timpului, ascunzătoare pentru Tudor Vladimirescu şi pandurii lui, după care, în timpul războiului, a fost distrusă aproape în întregime de bombardamente.

Căsătorită de patru ori

Angela Similea a fost căsătorită de patru ori. Prima căsnicie a fost cu Andi Constantin, electrician de meserie, de care s-a despărțit înainte să aibă copii. După el a urmat mariajul cu Sorin Movileanu, chitarist. Cu acesta din urmă, Angela Similea are un fiu, căruia i-a dat numele tatălui său, Sorin. Mai târziu, ea s-a căsătorit cu Jan Hilgen, om de afaceri din Olanda. Solista s-a despărțit și de omul de afaceri olandez în 1991, după 17 ani de mariaj. 

Angela Similea trece prin momente dificile. La 9 ani de la moartea soțului său a luat o decizie radicalăAngela Similea trece prin momente dificile. La 9 ani de la moartea soțului său a luat o decizie radicală

În perioada în care era cu Jan, interpreta a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Florin Piersic. Alături de el, Angela Similea a format, în anii ’80, cel mai frumos cuplu de pe scenă. Însă iubirea lor a fost una interzisă, întrucât amândoi erau căsătoriți cu altcineva. Pentru Angela Similea, Florin Piersic a fost marea dragoste. În 1999, Angela Similea s-a căsătorit cu Victor Surdu, bărbatul care a așteptat-o timp de 30 de ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter