Anamaria Prodan, adevărul despre divorțul de Reghecampf și relația cu Dan Alexa: „Nu mă obosesc”

Publicat pe

Anamaria Prodan Reghecampf a lămurit zvonurile despre divorțul de soțul ei. Relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns de multe ori în atenția fanilor și a presei, din cauza faptului că impresara muncește din greu și are o carieră strălucită într-o lume a bărbaților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vedeta a spus că s-a plictisit de acest subiect și că nu a divorțat și nici nu are de gând.

Divorț? M-am plictisit de subiect. Când vreodată Prodan-Reghecampf se despart? Niciodată! Numele noastre dau foarte-foarte bine. Ne-am obișnuit cu astea. Citim doar sport, niciodată cancanuri. Deci nu mă obosesc să demontez nimic!', a spus impresara pentru ciao.ro.

Anamaria Prodan, suspectă de coronavirus, după ce a avut grijă de unchiul său, infectat cu COVID-19. De ce a făcut scandal sexy-impresara

„Un bărbat ca Reghe se naște la o mie de ani'

„Un bărbat ca Reghe se naște la o mie de ani. Sunt mai răsfățată ca o regină! Îmi fac meseria și mă susține, colind cu jucătorii prin lume… Nu avem vreodată discuții de gelozie sau alte prostii. În familia mea domnește respectul, dragostea, ordinea și disciplina', a mai spus Anamaria.

Cât despre relația cu Dan Alexa, Anamaria spune că sunt prieteni foarte buni.

„Dan Alexa este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Relația noastră e super aparte, bazată pe o prietenie superbă și pe un respect deosebit'

Au o viață de basm, dar foarte ocupată

Anamaria Prodan are o viață de basm pentru unii, mult prea greu de trăit pentru alții. Este cea mai puternică femeie din fotbal, un dușman pe care nu vrei să ți-l faci și un partener de afaceri pe care și-l dorește oricine. Însă, milioanele nu se câștigă ușor, spune impresara, iar bogații au și ei nefericirile lor.

Anamaria Prodan, prima reacție despre cazurile de coronavirus din familie: „Și-au pus măști, s-au protejat”. Cum s-au infectat unchiul și mătușa impresarei

„I-am luat lui Reghe o mașina de 375.000 de dolari, un Ferrari. Era visul lui și și-l dorea foarte tare. La cât muncește omul ăsta și la câți ani fără vacanță are îl merita. Eu nu trăiesc pentru lume, ci pentru mine și familia mea. Eu în 15 ani n-am avut nicio zi de vacanță. Astea sunt singurele bucurii pe care ni le putem face. Am stat acum două luni la Dubai cu pandemia, dar Laurențiu a muncit. Eu cu el n-am mers în vacanță niciodată!

Anamaria Prodan, adevărul despre divorțul de Reghecampf și relația cu Dan Alexa: „Nu mă obosesc'Anamaria Prodan, adevărul despre divorțul de Reghecampf și relația cu Dan Alexa: „Nu mă obosesc'

Toți își planifică concedii, noi n-avem niciodată. E foarte rău, dar Laur ca antrenor are o săptămână de vacanță vara, apoi pleacă în cantonament. Iar eu mereu în perioada aia sunt cu transferurile. Apoi, iarna de Sărbători sunt pe telefoanele și fac transferuri, copii mei abia găsesc momente să vorbească cu mine. Când se termină transferurile se termină și vacanțele. Unde să plecăm?', a declarat Anamaria Prodan.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter