Cum arată Katy Perry, la cinci zile după ce a născut. S-a fotografiat în lenjerie intimă și nu a modificat deloc imaginea în Photoshop

Publicat pe

Katy Perry a devenit mamă pentru prima oară, în urmă cu cinci zile. Artista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar prima imagine cu ea deja face senzație pe internet! Cei doi au precizat cu această ocazie și numele pe care îl va purta fetița: Daisy Dove Bloom.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Katy Perry este o mamă asumată, care are cuaj să se arate în fața fanilor chiar și în cele mai delicate momente. „Suntem îmbătați de iubire și entuziasmați de venirea pe lume a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și nu toată lumea are parte de o naștere liniștită ca a noastră. În întreagă lume sunt probleme în domeniul medical și la fiecare 11 secunde o mamă sau un nou născut își pierde viața, de multe ori din cauze care puteau fi preîntâmpinate', a spus Katy.

Cum arată după naștere

La câteva zile după ce a născut, pentru că nu a putut participa fizic la ediția din acest an a Premiilor Video MTV, vedeta a publicat pe pagina sa de Instagram un selfieîn care îşi etalează corpul cu îndrăzneală, la numai 5 zile după naştere.

Cum arată Katy Perry, la cinci zile după ce a născut. S-a fotografiat în lenjerie intimă și nu a modificat deloc imaginea în PhotoshopCum arată Katy Perry, la cinci zile după ce a născut. S-a fotografiat în lenjerie intimă și nu a modificat deloc imaginea în Photoshop

În fotografia postată, Katy apare în propria baie îmbrăcată doar într-un slip cu burtieră moodelatoare și într-un sutien pentru alăptare.

Katy Perry și Orlando Bloom au fost extrem de fericiți pe tot parcursul celor nouă luni de sarcină, fiind extrem de entuziasmați de copilul lor. „Sunt foarte activă acum. Doctorii îmi spun să fiu activă, așa că am dansat, am cântat foarte mult.', spunea artista cu câteva săptămâni în urmă.

Orlando Bloom a dezvăluit pentru Good Morning America faptul că este extrem de entuziasmat că va avea o fetiță. „Abia aștept. Sunt nerăbdător deoarece îmi plac acele momente liniștite, petrecute alături de familie și de copil, în care încerci să fii de ajutor și să ocrotești acea viață', a spus Orlando Bloom.

Recent, artista a vorbit și despre depresie. „Câteodată nu știu ce este mai rău, să mă feresc de virus sau valurile de depresie care vin cu situația asta. Am cinci zile bune și după aia două în care stau și plâng toată ziua, uitându-mă la degetele de la picioare. Cred că este cu siguranță ceva hormonal.'


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter