Delia și Răzvan Munteanu au aniversat 8 ani de căsnicie! Cum au marcat momentul: "Suflete pereche"

Publicat pe

Delia și Răzvan Munteanu au aniversat 8 ani de căsnicie! Cei doi sunt foarte discreți, însă de data aceasta au postat o imagine pentru a ilustra cum au marcat momentul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Delia este o femeie împlinită și fericită, dat fiind că totul îi merge excelent, atât în viața profesională, cât și în plan personal. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 10 ani alături de Răzvan Munteanu, care îi este și manager.

După doi ani de relație, s-au căsătorit și iată că în weekend au împlinit 8 ani de căsnicie. Mariajul lor s-a dovedit a fi unul extrem de solid și cu toate că nu prea se afișează mereu pe rețelele de socializare, de data aceasta au marcat momentul cu o fotografie.

Citește și: Trecutul neștiut al Annei Lesko. A venit la 16 ani din Republica Moldova și a fost dansatoare:„Inițial, în trupă, eu coseam costumele pentru fete'/ EXCLUSIV

Delia și soțul ei au petrecut la munte

Cei doi au petrecut la munte, Delia postând o fotografie în care își îmbrățișează și își sărută cu patos soțul, semn că flacăra dintre cei doi nu este nici pe departe pe aproape de a fi stinsă.

Citește și: Cine este Natalia Barulich, iubita lui Neymar.Bomba sexy a fost iubita lui Maluma

Precum era de așteptat, felicitările au început să curgă din partea fanilor: „La mai mulți sănătoși împreună!”, „Să fiți Binecuvântați!”, „Cât mă bucur pentru voi, Delia. Efectiv sunteți genul de oameni suflete pereche… V-ați ajutat unul pe altul să evoluați la maxim. Să fiți cea mai buna varianta a voastră”, „Sa fiți iubiți și maxim de fericiți! Doi oameni frumoși!”, „La mulți ani cu absolut toate cele bune împreună”, „Un infinit împreună! Să fiți mereu sănătoși și fericiți ca acum!”, „Aniversare de bronz, se spune! La cat mai mulți”, „Multi ani frumoși plini de aventuri. Sunteți perfecți de imperfecți”, „La mulți ani plini de iubire curată și respect!'.

Citește și: Cătălin Cazacu, Bella Santiago și Ruxi Opulenta, printre concurenții din noul sezon Chefi la Cuțite

„La mulți ani frumoși cu tone de amintiri frumoase!”, le-a transmis și Răzvan Fodor. Alte vedete precum Giulia, Bella Santiago, Nicoleta Nucă, Roxana Vancea, Mira le-au transmis urările de rigoare fericitului cuplu.

„Suntem… naturali. Facem ce simțim, când simțim, spontan”, ne spunea Delia lunile trecute despre secretul căsniciei cu Răzvan.

Citește și: Cine l-a bătut pe David, fiul Luminiței Anghel:un fost concurent de la Vocea României! A refuzat să se prezinte la audieri

Delia și Răzvan Munteanu au aniversat 8 ani de căsnicie! Cum au marcat momentul: "Suflete pereche"Delia și Răzvan Munteanu au aniversat 8 ani de căsnicie! Cum au marcat momentul: "Suflete pereche"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter