De ce s-au certat Jador și Bogdan Mocanu: „Am observat chestii care...”

Publicat pe

Bogdan Mocanu și Jador erau foarte buni prieteni și îi leagă și amintiri comune. Recent, însă, în relația celor doi s-a produs o fractură, iar Bogdan Mocanu a ținut să explice despre ce este vorba și de ce s-a certat mai exact cu Jador, având în vedere că, în perioada în care el era la Survivor, Bogdan l-a susținut în permanență.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pe Jador și Bogdan Mocanu îi leagă o prietenie specială, dar și foarte multe amintiri împreună. Cei doi au împărțit succesul la Puterea Dragostei, unde au s-au numărat printre preferații publicului, iar ulterior relația lor a rămas la fel de strânsă. Pe de altă parte, Bogdan Mocanu l-a susținut și i-a fost alături lui Jador pe perioada în care acesta a fost plecat la Survivor.

De ce s-au certat Jador și Bogdan Mocanu: „Am observat chestii care...'De ce s-au certat Jador și Bogdan Mocanu: „Am observat chestii care...'

Totuși, în relația lor strânsă de prietenie au apărut unele fisuri, iar Bogdan Mocanu a vrut să pună punct speculațiilor și a explicat de ce a ajuns să ce certe cu Jador. Bogdan este supărat din cauza unor lucruri pe care le-a spus Jador despre el. Pe de altă parte, cei doi nu au lămurit situația pentru că nu au apucat să își vorbească până acum.

Citește și: Jador și Bogdan Mocanu s-au certat. De la ce a pornit totul:”E prost el, că spune…”

Citește și: Nu s-a văzut la TV. Jador a dezvăluit ce mesaj a primit de la Bogdan Mocanu, la Survivor:'Mi-a zis de Alexandra Stan că e…'

Citește și: Cât a slăbit Culiță Sterp la Survivor:„Sunt ca în liceu'

Citește și: Connect-R, primele declarații despre Asia Express 4:'În prima zi am vrut să plec'

Bogdan Mocanu, despre cearta cu Jador

Bogdan Mocanu a declarat că nu este „foc și pară' pe Jador, ci doar a observat anumite lucruri la Jador care nu coincid cu conceptul lui de prietenie. Pe de altă parte, Bogdan Mocanu a avut și cuvinte de laudă la adresa lui Jador, chiar dacă spune că acesta nu i-a oferit nici măcar pe jumătate cât a dat el.

Primesc aceeași întrebare obsesiv. Nu sunt foc și pară și cred că nici el nu este foc și pară, pur și simplu am observat mici chestii care nu coincid cu conceptul prieteniei din capul meu. Nu vreau să intru în detalii, pentru că nu am apucat să vorbesc nici cu el. Eu nu mă îndepărtez de oameni, înțeleg că nu primesc nici jumătate din ce ofer și mă răcesc. Ionuț este un om pe care îl admir maxim, este un model demn de urmat de multă lume, este un talent maxim. Îl respect și nu am nimic cu el', a declarat Bogdan Mocanu la Antena Stars.

Bogdan Mocanu: „Îl cunosc mai bine decât oricine'

Despre motivul de la care a plecat conflictul dintre ei, Bogdan Mocanu spune că Jador ar fi spus anumite lucruri nepotrivit. Acesta este de părere că artistul ar trebui să aibă grijă la cuvintele pe care le rostește pentru că acum este persoană publică, iar vorbele lui se fac auzite.

Eu îl cunosc mai bine decât oricine și uneori vorbește fără să-și dea seama ce spune, însă, din respect pentru prietenia noastră ar fi trebuit să țină cont de ce scoate pe gură, având în vedere că acum vorbește Jador artistul și nu Ionuț omul. Cuvintele lui sunt auzite și luate în seamă de multă lume. M-a supărat faptul că a pus că îmi doresc altceva de la prietenia cu el, bănuiesc că ar fi vorba despre faptul că aș vrea atenție pe baza faptului că sunt supărat pe el. I-am fost negreșit alături. Avem ceva timp de când nu am mai vorbit, dar o să vorbim probabil, pentru că este un om drag mie și eu drag lui', a mai spus Bogdan Mocanu.

Jador, despre conflictul cu Bogdan Mocanu

În perioada în care a fost plecat la Survivor, Jador a primit mai multe mesaje de susținere din partea lui Bogdan Mocanu, dintre care unul l-a pus chiar într-o situație delicată… Odată revenit acasă din Republica Dominicană însă, între cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei s-a cam rupt lanțul de iubire. Drept urmare, chiar în podcastul lui Jador, Sorin Pușcașu l-a întrebat pe artist ce s-a petrecut, de fapt, între el și Bogdan Mocanu în ultima vreme.

S-a supărat el pe mine… Îi trece… E prost el, că spune lucrurile astea pe internet… Lucrurile astea trebuie să le știm noi doi. Dacă e prieten și e prieten, lucrurile astea trebuie să le știm noi, nu lumea. Dacă el vrea să vorbim pe Internet lucruri d-astea, înseamnă că vrea alte lucruri de la mine, nu vrea prietenia mea. Eu m-am supărat pe el, că s-a supărat din atâta. Eu mi-am făcut griji… În fine, nici nu vreau să vorbesc despre asta', a comentat Jador.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter