Speak, gest obscen pentru Adelina Pestrițu. Reacția neașteptată când a fost întrebat de fosta iubită

Publicat pe

Speak a avut o reacție neașteptată când a venit vorba de fosta iubită, Adelina Pestrițu. Artistul nu are gânduri prea bune legate de cea cu care a împărțit același pat în urmă cu mai mulți ani și a făcut un gest jignitor la adresa ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare că Speak nu este atât de încântat când cineva îi aduce aminte de fosta lui iubită. Pe una dintre rețelele de socializare este viral un joc în care vedeta trebuie să posteze fotografii din anumite perioade ale vieții sale. Artistul a fost provocat să posteze o fotografie cu fosta iubită, moment în care Speak a pus un emoticon cu un semn obscen.

Speak, gest obscen pentru Adelina Pestrițu. Reacția neașteptată când a fost întrebat de fosta iubităSpeak, gest obscen pentru Adelina Pestrițu. Reacția neașteptată când a fost întrebat de fosta iubită

Toată lumea știe că înainte de a avea o relație cu Ștefania, Speak a avut o relație de lungă durată cu Adelina Pestrițu. Cu siguranță, gestul neașteptat pe care artistul l-a făcut nu va fi deloc pe placul vedetei. Mulți se întreabă acum care a fost motivul pentru care Speak a avut o astfel de reacție când a fost întrebat de fosta iubită.

Citește și: Pepe și Raluca au gânduri de împăcare? Unde au fost surprinși împreună

Citește și: Dan Bittman i-a cedat averea Lilianei Ștefan, după despărțire: „I-am lăsat tot și am plecat. Sunt foarte sărac'

Citește și: George Burcea a pus la închiriat vila Andreei Bălan, în plin proces de divorț. Cere 1.600 de euro pe lună

Citește și: Dan Negru prezintă Revelionul de 21 de ani! Cum au decurs fimările anul acesta:„Având masca pe față, nu am reuşit să…'/ EXCLUSIV

Speak și Adelina Pestrițu s-au despărțit după doi ani și jumătate de relație

Cei doi s-au despărțit fără scandal, iar decizia pare să fi fost de comun acord. Adelina Pestrițu a fost cea care a anunțat separarea de Speak la vremea respectivă.

„După doi ani şi jumătate de relaţie, am decis împreună cu Ştefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează aşa cum se proiectează la început.

Relaţia noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ştefan ca om şi că artist şi sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm că lumea să ne înţeleagă şi să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ţine strict de sufletele noastre. Vă mulţumesc pentru înţelegere!, a declarat vedeta.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter