Ce probleme de sănătate are Culiță Sterp după Survivor: "Fisură de menisc la picior si un început de..."

Publicat pe

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor și a părăsit competiția, după ce a refuzat să mai intre pe traseu. Gestul său a fost motivat de dorința sa de a ajunge cât mai curând acasă, dat fiind că partenera sa se pregătește să nască curând. Artistul a calificat competiția sportivă ca fiind experința vieții lui și a vorbit despre tot ce a învățat în aproape 6 luni, dar și despre problemele de sănătate cu care s-a ales.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp urmează să devină tată pentru prima oară, iar în ultima perioadă a ajuns în culmea disperării pentru că nu putea fi alături de iubita lui. Mai mult, el a declarat că este dispus să-și asume orice risc, numai să poată ajunge cât mai repede în România.

Și-a rugat fanii să nu-l mai voteze pentru a putea pleca prin nominalizare acasă, însă nu a fost să fie. A cedat și s-a gândit că singura soluție pentru a ajunge la iubita lui este să renunțe să mai concureze pe traseu. A fost descalificat, iar curând va ajunge în România, la iubita lui, așa cum și-a dorit.

Ce probleme de sănătate are Culiță Sterp după Survivor: "Fisură de menisc la picior si un început de..."Ce probleme de sănătate are Culiță Sterp după Survivor: "Fisură de menisc la picior si un început de..."

Ce probleme de sănătate are Culiță Sterp după Survivor

După aproape jumătate de an în jungla din Republica Dominicană, Culiță Sterp a slăbit 10 kilograme, dar s-a ales și cu probleme serioase de sănătate. Faimosul are fisură de menisc la picior și un început de hernie de disc la spate după traseele dificile de la Survivor.

„După aproape jumate de an de stat în junglă, luptându-mă cu inamicii nr 1 (foamea si dorul de casă), chiar daca am plecat cu o fisură de menisc la picior si un început de hernie de disc la spate de pe trasee și cu vreo 10 kg în minus, pot spune că Survivor a fost experiența vieții mele, și că am învățat multe aici!', a povestit Culiță Sterp.

Citește și: Daniela Iliescu, după descalificarea lui Culiță Sterp de la Survivor:„Nu oricine reușește să…'

Citește și: Simona Hapciuc îl acuză pe Culiță Sterp de la Survivor:”E cel mai parșiv, nu omul care se arată la TV”

Citește și: Teo și Maia, primul pictorial împreună:„Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic'

Citește și: Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre căsnicia lui Pepe cu Raluca Pastramă:„Doliul se poartă un an'

Culiță Sterp: „Familia este cea mai importantă'

Culiță Sterp a ținut să precizeze pe rețelele de socializare că Survivor a fost experiența vieții sale și că acum a învățat să prețuiască mai mult tot ceea ce are acasă. Artistul a subliniat că nimic nu contează mai mult decât familia și că premiul său cel mare se află chiar acasă.

Când ești departe de tehnologie, de familie, de civilizatie, realizezi lucruri pe care acasă nu le vezi, pentru că ți se par normale! Prețuiți tot ce aveți acasă! Familia, mâncarea , tot ce v-a dat Dumnezeu! Îmi cer scuze daca am dezamăgit pe cineva cu plecarea mea dar după cum v-am mai spus, pentru mine familia este cea mai importantă si după celelalte lucruri (banii, faima, cariera, etc)! Pe mine mă așteaptă premiul cel mare acasă! Astăzi e ultima mea zi aici , ne vedem acasă! Vă iubesc', a mai transmis Culiță Sterp pe rețelele de socializare.

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor. Artistul a refuzat să mai intre pe traseu și să mai continue lupta din junglă pentru supraviețuire. Urmează să devină tată pentru prima oară și tot ce și-a dorit a fost să fie alături de iubita lui, când micuțul se va naște.

„Anunțul pe care vreau să-l fac se referă la Culiță. El și-a manifestat dorința de a părăsi competiția Survivor România. Motivația lui este legată de faptul că psihic, mental, nu mai este prezent în această competiție. Se află cu gândul acasă, lângă iubita lui care se pregătește să nască. El astăzi refuzat să intre pe traseu și a declarat că nu vrea să mai facă parte din această competiție.

Am luat o decizie în ceea ce-l privește pe Culiță. Motivele sunt de înțeles. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment, însă suntem la Survivor. Decizia noastră este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din  competiția Survivor România. Mâine înainte de joc, Culiță va avea ocazia să-și ia rămas bun de la Faimoși și Războinici’, a precizat prezentatorul Dan Pavel.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter