O mai ții minte pe Fefe din Inimă de țigan? Ce face și cum arată acum Adina Galupa

Publicat pe

V-o mai amintiți pe Adina Galupa, alias Fefe din Inimă de țigan, puștoaica simpatică și rebelă, cu look excentric, a familiei Dumbravă? Iată cum arată și cu ce se ocupă la 34 de ani actrița din faimosul serial!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Spre finele anilor 2000, Adina Galupa făcea furori în rolul nonconformistei Fefe din dn serialul Inimă de țigan, unde a personificat o tânără nonconformistă și excentrică. Chiar dacă a jucat și în alte producții TV, cum ar fi Iubire ca-n filme, Iubire și Onoare, Regina și Aniela, Adina a rămas în inimile telespectatorilor ca Fefe. Deși aici o aștepta o carieră promițătoare, actrița a ales să plece în America, iar acum, la 34 de ani, viața ei e complet schimbată.

O mai ții minte pe Fefe din Inimă de țigan? Ce face și cum arată acum Adina GalupaO mai ții minte pe Fefe din Inimă de țigan? Ce face și cum arată acum Adina Galupa

Fefe din Inimă de țigan și-a schimbat lookul complet

Au trecut 13 ani de când Adina Galupa a jucat rolul simpaticei Fefe din Inimă de țigan, iar actrița s-a schimbat mult. A slăbit, și-a vopsit părul și s-a tuns, însă, în pofida look-ului diferit, este usor de recunoscut, deoarece i-a rămas același zâmbet inconfundabil. Deși aici o aștepta o carieră aparent plină de satisfacții, Adina Galupa a ales să părăsească România. În 2015, actrița s-a mutat în America și și-a schimbat complet stilul de viață. S-a apucat se yoga, iar acum are un trup perfect definit.

Citește și: O mai ții minte pe Pisi din telenovela Inimă de țigan? Ce face și cum arată actrița Dana Hauer, la 36 de ani

Citește și: O mai ştii pe micuţa Ionela din telenovela Inimă de ţigan'? Acum, fiica Lizei Panait are 21 ani şi este manechin / Sigur n-o mai recunoşti!

Citește și: Îți mai aduci aminte de actorul Denis Ștefan? Iată ce familie frumoasă are

Citește și: Totul despre nunta dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Au semnat un contract prenupțial

Citește și: Rona Hartner suferă după despărțirea de fostul soț:„M-a dezamăgit ca om’

'Câteodată şi mie mi se pare când mă uit la TV că am o altă strălucire şi poate e adevărat. Beau multă apă… Suntem în California, e soare tot timpul, dacă ai grijă de tine n-ai cum să nu arăţi bine. Înainte mă duceam la sală, acum merg la Yoga în fiecare zi. Am descoperit Yoga aici, m-a dus un prieten şi la început nu mi-a plăcut deloc pentru că fac Hot Yoga, care înseamnă saună şi Yoga în acelaşi timp. Mi s-a părut oribil la început. Acum însă îmi place cel mai mult dintre toate felurile de sport pe care le-am practicat', povestea Adina Galupa, alia Fefe din Inimă de țigan, în urmă cu ceva timp.

De ce s-a mutat în America

Pentru fanii Adinei Galupa, aka Fefe din Inimă de țigan vestea că actrița a ales să plece din țară a fost greu de procesat, cu atât mai mult cu cât cariera ei fusese una înfloritoare. În urmă cu 6 ani însă, actrița a ales să plece din România, iar asta deoarece i se părea că stagnează din punct de vedere profesional. Nu a renunțat însă la profesia care a făcut-o celebră.

'Am plecat în L.A. la sfârşitul anului 2015. Ce mi s-a părut la momentul respectiv a fost că-mi atinsesem personal un fel de limită creativă, artistică. Fusesem în piese de teatru, am făcut televiziune, am făcut şi film. Şi mi se părea că nu pot progresa, mi-am dat seama că aici pot vedea un nou mod de a percepe actoria. Aici oamenii lucrează cu totul altfel, industria e cu totul diferită, normele sunt diferite. Aici mi s-a demontat absolut tot bagajul de cunoştinţe cu care venisem din ţară şi a trebuit s-o iau de la zero', mai povestea actrița din Inimă de țigan.

Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter