Îți mai aduci aminte de actorul Denis Ștefan? Iată ce familie frumoasă are

Publicat pe

Denis Ștefan a intrat în atenția presei, după ce a avut un rol principal în telenovela românească 'Inimă de țigan', serial ce era difuzat pe AcasăTV. Actorul a divorțat de soție, iar acum s-a recăsătorit cu Cristina, 'Bebelușa' de la Cronica Cârcotașilor. Cei doi au o fetiță împreună.

În urmă cu mai bine de 12 ani, Denis Ștefan interpreta rolul lui 'Codruț' în serialul românesc 'Inimă de țigan'. Actorul s-a căsătorit în anul 2013 cu Cristina, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor. Fiica celor doi are 5 ani și seamănă izbitor cu tatăl ei.

Diferența de vârstă dintre Denis Ștefan și Cristina este de 15 de ani, soția actorului este mai tânără decât acesta.

Denis Ștefan a divorțat de Iuliana, după o relație de 13 ani, pentru a fi cu Cristina, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor. Cei doi și-au făcut o familie frumoasă împreună și se iubesc foarte mult.

Îți mai aduci aminte de actorul Denis Ștefan? Iată ce familie frumoasă areÎți mai aduci aminte de actorul Denis Ștefan? Iată ce familie frumoasă are

Denis Ștefan este pasionat de cai

Actorul are o pasiune pentru cai, dar și pentru echitație, iar pe rețelele de socializare putem observa cât se implică. Mai mult, Denis Ștefan și-a învățat fetița, Delia, să călărească încă de la vârsta de 2 ani. Pe lângă actorie, Denis Ștefan este dresor de cai și îi salvează să nu fie duși la abator.

'Eu sunt un om destul de reticent. Eu nu o las pe fata mea să facă tot ce vrea ea. Delia vrea să alerge și să sară. La 4-5 ani să facă doar trap cu calul.', a spus Denis Ștefan.

Citește și: Îţi aduci aminte de OMAR, câştigătorul primului sezon Next Star? Cântăreţul a lansat o piesă în arabă şi spaniolă

Citește și: O mai știți pe Gabriela Spanic? Actrița a apărut goală la 45 de ani: 'Pozez sexy, liberă și mai transparentă ca niciodată'

FOTO: Facebook, Libertatea 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter