Ioana Filimon, striptease la Ferma. A dansat lasciv şi l-a dezbrăcat pe Remus

Publicat pe

Nu doar scandalurile se ţin lanţ la FERMA, ci şi momentele incendiare între concurenţi, de la băi cu spumă în aceeaşi cadă şi până la striptease. Ioana Filimon i-a oferit momente de neuitat lui Remus, fermierul-şef, după ce, în prealabil, Miss România a luat foc atunci când acesta a ales-o servitoare.

Ioana Filimon, striptease la Ferma. A dansat lasciv şi l-a dezbrăcat pe RemusIoana Filimon, striptease la Ferma. A dansat lasciv şi l-a dezbrăcat pe Remus

 

Una caldă, una rece la FERMA. Dacă într-o seară, vedetele se ceartă ca la uşa cortului şi îşi aruncă jigniri greu de tolerat de telespectatori, în altă seară fac baie cu spumă împreună. Sau dansează lasciv unii în braţele altora şi renunţă la textile, în aplauzele celorlalţi concurenţi.

Ioana Filimon, cea mai sexy concurentă de la Ferma, pare că se foloseşte de atuurile fizice pentru a câştiga anumite avantaje în show-ul de la Pro TV sau pur şi simplu simte nevoia să arate tuturor trupul care a inclus-o în topul celor mai frumoase românce din toate timpurile.

Dacă înainte de a fi eliminat din concurs, Jorge a avut privilegiul de a primi un masaj capilar din partea Ioanei şi a împărţi aceeaşi cadă cu ea, bruneta l-a determinat, în seara asta, pe Remus să se dezbrace. Momentul de striptease al Ioanei a fost bine primit de bărbaţii rămaşi în Ferma, mai cu seamă că a trecut o lună de când sunt privaţi de avantajele vieţii de acasă.

Emil Rengle, sărut cu Brigitte Năstase

Într-o altă seară, vedetele au jucat Adevăr sau Provocare, iar Emil Rengle a fost pus să o sărute pe Brigitte. Fosta soţie a lui Ilie Năstase s-a arătat deranjată de acest gest, pe motiv că dansatorul ar avea vârsta copilului ei.

În cadrul aceluiași joc, Diana Belbiță a provocat-o pe Ioana Filimon să se sărute cu o fată. Acesta din urmă a ales-o chiar pe sportivă.

Carmen Negoiță și unul dintre băieții de la Fermă au fost și ei protagoniștii unor scene incendiare. Au făcut un moment de striptease, spre deliciul colegilor săi. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter