O mai știți pe Gabriela Spanic? Actrița a apărut goală la 45 de ani: ”Pozez sexy, liberă și mai transparentă ca niciodată”

Publicat pe

Cu siguranță mulți dintre voi vă aduceți aminte de Gabriela Spanic, celebra actriță pe care o urmăreați în telenovele. Vedeta a renunțat la haine și a pozat goală spre surprinderea tuturor. Gabriela Spanic are 45 de ani și arată fabulos.

Gabriela Spanic, una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele, a reușit să cucerească întreagă lume pe parcursul carierei sale. Vedeta are 45 de ani și arată extraordinar de bine, iar pentru asta a avut curaj să renunțe la haine și să pozeze complet goală. De curând, Gabriela Spanic a sărbătorit 32 de ani de carieră și marcat acest eveniment cu un pictorial incendiar.

„Am vrut să celebrez 32 de ani de carieră cu certitudinea că mă simt mai împlinită ca niciodată din toate punctele de vedere. Calendarul conține fotografii inedite, în care pozez sexy, liberă și mai transparentă ca niciodată… Corpul nostru este un templu și îl îngrijesc pe măsură', a declarat Gabriela Spanic.

Gabriela Spanic a fost otrăvită

În urmă cu câțiva ani, Gabriela Spanic a trăit o adevărată dramă după ce a fost otrăvită de către asistenta ei, Maria Celeste Fernandez. La vremea respectivă, actrița, mama acesteia, dar și băiețelul ei au suferit enorm, iar aceștia au rămas atunci cu sechele grave din cauza intoxicaţiei cu sulfat de amoniu.

Gabriela Spanic a venit și în România în urmă cu mai bine de 15 ani, iar în acea perioadă se zvonea că actrița s-ar fi îndrăgostit de Lucian Viziru. Atunci, celebra actriță de telenevole a fost invitată și la emisiunea 'De 3x femeie', unde chiar Lucian Viziru i-a fost gazdă. Mai mult, actrița a apărut și în telenovela românescă 'Numai iubirea', unde s-a sărutat cu Lucian Viziru.

O mai știți pe Gabriela Spanic? Actrița a apărut goală la 45 de ani: 'Pozez sexy, liberă și mai transparentă ca niciodată'O mai știți pe Gabriela Spanic? Actrița a apărut goală la 45 de ani: 'Pozez sexy, liberă și mai transparentă ca niciodată'

Citește și: Îți mai amintești de Nicole din 'Lacrimi de iubire'? Actrița e total schimbată

Citește și: N-a uitat-o nici acum! Cătălin Botezatu și-a dorit un copil cu Bianca Drăgușanu și încă are acest gând: 'Depinde doar de mine'

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter