Ioniță de la Clejani, mesaj pentru Alex Velea și Antonia, după ce au fost jigniți de Fulgy: "Noi o să mergem și o să vorbim cu ei"

Publicat pe

În urma scandalului iscat de Fulgy în showbiz după ce a fost prins sub influența drogurilor, Ioniță și Viorica de la Clejani le-au cerut scuze lui Alex Velea și Antoniei, după ce fiul lor i-a jignit și a făcut să planeze asupra artistului suspiciuni în privința consumului de substanțe interzise.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce Fulgy a ieșit la rampă cu unele acuzații care au adus atingere moralității lui Alex Velea și, mai mult, a jignit-o pe Antonia în mod absolut gratuit, Ioniță și viorica de la Clejani au venit la Xtra Night Show pentru a explica de ce a avut fulgi o asemenea ieșire, dar și pentru a-și cere scuze față de cei doi artiști în numele fiului lor.

Ioniță de la Clejani, mesaj pentru Alex Velea și Antonia, după ce au fost jigniți de Fulgy: "Noi o să mergem și o să vorbim cu ei"Ioniță de la Clejani, mesaj pentru Alex Velea și Antonia, după ce au fost jigniți de Fulgy: "Noi o să mergem și o să vorbim cu ei"

Ioniță de la Clejani, scuze pentru Alex Velea

Invitat la Xtra Night Show alături de Viorica, Ioniță de la Clejani a explicat cum de a ajuns Fulgy să se exprime atâtde urât la adresa Antoniei și a lui Alex Velea. Artistul a spus că totul a pornit de la o discuție legată de producție și că urmează să cerceteze situația. Ioniță a mai mărturisit că speră ca Alex Velea și Antonia să înțeleagă că fiul lor trece prin momente dificile și să-l ierte.

„Îmi cer scuze față de Antonia și Alex Velea! A fost o discuție, este legată de producție, de studio. Nu știu încă ce se întâmplă acolo, dar o să încerc să urmăresc. El a venit de la studio și vorbea foarte frumos despre Alex Velea. Numai că a doua zi și-a schimbat discursul total și eu cred că acolo s-a întâmplat ceva.

Încă nu am reușit să aflu cu exactitate ce s-a întâmplat, dar sunt sigur că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care noi trecem, dar noi o să mergem și o să vorbim cu ei. (…) Nu le cade bine, dar sunt vorbe spuse-n vânt, așa că nu e o chestie care să dărâme nu știu ce. „, a declarat Ioniță de la Clejani la XNS.

Citește și: Alex Velea, reacție dură după ce Fulgy a jignit-o pe Antonia și l-a implicat în scandalul cu droguri: „Nu ai discernămât. Trebuie să te internezi”

Citește și: Fulgy a recunoscut că a consumat droguri. Ce decizie a luat acum: „Îmi pare rău, mamă, că…’

Citește și: Fulgy a plâns în direct și a spus cine l-a îndemnat să se drogheze. „E singurul meu regret…’

Citește și: Fulgy a insinuat că Silviu Andrei se droghează. Reacția DJ-ului de la Capatos

Citește și: Ioniță de la Clejani, după ce Fulgy a fost prins drogat la volan: „Este un băiat major’

Fulgy, cuvinte jignitoare la adresa lui Alex Velea și a Antoniei

Fiul Clejanilor a fost prins sub influența drogurilor după ce se întorcea de la studioul lui Alex Velea, însă inițial nu l-a implicat pe artist în poveste. Doar câteva zile au trecut însă până când Fulgy a început să facă declarații defăimătoare la adresa cuplului Antonia – Alex Velea, deși părea că relațiile dintre ei sunt foarte bune. Tânărul i-a adus acuzații grave lui Velea, susținând că la studioul său se consumă substanțe interzise și că a primit chiar de la el droguri, însă credibilitatea lui este pusă sub semnul întrebării în situația de față. Nu numai că a dat declarații contradictorii, dar vorbele lui nu sunt nici pe departe susținute de dovezi:

„Asumă-ți, Alex Velea, că ai încercat să mă sfidezi. Mi-ai zis că mă faci de h^&$#l. Să … familia mea de nu te duci la pușcărie. Și tu și la ceilalți mă mai gândesc. Ia uitați, nu am nicio stare acum, totul e teatru, dar spun adevărul’, a mărturisit Fulgy, într-un live pe contul lui de Instagram.

De altfel, tânărul a făcut și comentarii nelalocul lor pe contul de socializare cu privire la fosta căsnicie a Antonie cu Vincenzo Castellano, care s-a încheiat în urmă cu 9 ani.

Cum a reacționat Alex Velea

Deși fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani i-a jignit atât pe el, cât și pe Antonia, după ieșirea avută în mediul online Alex Velea a reacționat cu multă diplomație.

„O să te iert pentru toate prostiile pe care le-ai debitat, fiindcă nu ai descernământ şi pentru că îţi respect părinţii. Trebuie să te internezi repede de tot. Ori te arestează şi tu nu eşti de puşcărie, ori o să te bată lumea rău că nu eşti nici de bătaie. Salvaţi-l pe Fulgy!’, a postat Alex Velea pe InstaStory.

Cu puțin timp înainte ca Ioniță și Viorica de la Clejani să apară la Xtra Night Show, artistul a mai transmis un mesaj pe InstaStory, arătându-se extrem de empatic față de cei doi.

„Suntem alături de familia ‘Clejanilor’, care a fost forțată de împrejurări să-și interneze copilul la Spitalul clinic de Psihiatrie. Nici nu vreau să-mi imaginez ce e în sufletul unor părinți aflați în situația de a spune că toate greșelile, injuriile copilului lor sunt doar o ‘strategie de Marketing'”, a scris Alex Velea într-un InstaStory.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter