Alex Velea, o nouă reacție în scandalul cu Fulgy: "Părinți aflați în situația de a spune că aberațiile fiului sunt o strategie de marketing"

Publicat pe

Se pare că Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, face numai belele! Dacă până acum avea o relație bună cu Antonia și Alex Velea, afirmațiile tânărului l-au scos din minți pe partenerul Antoniei. Acum, Alex Velea i-a dat replica lui Fulgy, explicând că le este alături părinților care trăiesc o dramă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fulgy și Alex Velea au avut o relație de amiciție care s-a stricat în momentul în care fiul Clejanilor a făcut afirmații neașteptate la adresa Antoniei, pe care a jignit-o neașteptat de tare. Mai mult decât atât, Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a lovit și în Golden Gang, proiectul de suflet al lui Alex Velea și în colegul său Blvck Matias.

Citește și: Ioniță de la Clejani, apel la statul român pentru Fulgy! „A greșit, merge la pușcărie…'

Citește și: Viorica de la Clejani a răbufnit în direct la TV pentru Fulgy: „A ajuns lumea sa îmi dea mesaje de condoleanțe'

Citește și: Fulgy a jignit-o pe Viorica de la Clejani pe stradă: „Pe ce cânți, fă, tu?'

Citește și: Fulgy, acuzații grave din partea cazinoului de unde a fost dat afară: „Punea în pericol siguranța clienților”

Astfel, Alex Velea nu s-a mai putut abține și pe lângă acuzațiile pe care le-a lansat la adresa familiei Clejanilor, a făcut chiar un hashtag pe rețelele de socializare, dedicat lui Fulgy! „#salvatilpeFulgy' este motto-ul promovat de Alex Velea și de alți membrii din Golden Gang. În urma jignirilor, Alex Velea a declarat că îi este milă de Viorica și Ioniță de la Clejani, dat fiind faptul că și el este părinte și înțelege drama prin care aceștia trec.

Alex Velea, o nouă reacție în scandalul cu Fulgy: "Părinți aflați în situația de a spune că aberațiile fiului sunt o strategie de marketing"Alex Velea, o nouă reacție în scandalul cu Fulgy: "Părinți aflați în situația de a spune că aberațiile fiului sunt o strategie de marketing"

Alex Velea a răbufnit! Ce a spus despre Fulgy și familia Clejanilor

'Suntem alături de Familia 'Clejanilor' care a fost forțată de împrejurări să-și denunțe și să-și interneze copilul la Spitalul clinic de Psihiatrie. Nici nu vreau să-mi imaginez ce este în sufletul unor părinți aflați în situația de a spune că toate greșelile, injuriile și aberațiile fiului lor sunt doar o 'strategie de marketing'. #salvatilpefulgy', a postat Alex Velea, pe rețelele de socializare.

Mesajul lui Alex Velea a fost postat și de Alexandro Matias, cunoscut drept „Blvck Matias', semn că și tânărul empatizează cu declarațiile celui pe care l-a poreclit „Unchiul'.

Fulgy, afirmații grave la adresa Antoniei

După ce s-ar fi subînțeles că Alex Velea se droghează, în urma unor declarații de-ale lui Fulgy, tânărul și-a retras acuzațiile și a dezvăluit că pentru familia Antoniei ar merge și la închisoare. „Vă rog frumos presa, sunt în stare să merg și la pușcărie pentru acești oameni minunați: Alex și Antonia. Au o familie frumoasă și cei mai simpatici copilași. Nu le stricați imaginea din cauza mea, vă rog frumos. Faceți-mă pe mine de râs, nu pe ei, pentru că ei sunt exemplul României de «Așa,da»', mărturisea Fulgy.

La scurt timp după ce a dezvăluit că Alex Velea și Antonia sunt un exemplu de urmat din România, tânărul a atacat-o extrem de dur pe celebra solistă. Printre jigniri se numără și subtilități despre relația Antoniei cu fostul soț, Vincenzo Castellano, care cu greu pot fi reproduse.

Cu toate acestea, pentru a-i salva pielea fiului său, Ioniță de la Clejani a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că tot ce a făcut Fulgy a fost o simplă… strategie de marketing! Potrivit interpretului, modelele care l-ar inspira pe Fulgy sunt Cardi B, Kardashian și Snoop Dogg.

Poliția a ajuns acasă, nu a mers el la poliție. Nu, nu am chemat eu Poliția, ziarele scriu. Nu, nu… (…). El urmărește foarte mult ce se întâmplă în afară, la Cardi B, Kardashian, Snoop Dogg și a adoptat strategia lor, e modul lui de a fi în centrul atenției. Când a făcut muzică clasică, nimeni nu a vorbit despre el.  (…). La momentul acesta, el s-a oprit, și-a atins scopul: se vorbește doar despre el.', a dezvăluit Ioniță de la Clejani, cu privire la atitudinea lui Fulgy.

Sursa FOTO: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter