Fulgy, acuzații grave din partea cazinoului de unde a fost dat afară: "Punea în pericol siguranța clienților"

Publicat pe

La scurt timp după ce a fost prins la volan sub influența drogurilor, Fulgy a fost implicat într-un alt scandal. De data aceasta, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani a devenit protagonistul unui conflict într-un mall bucureștean. După ce a fost dat afară dintr-un cazino, reprezentanții sălii de jocuri îi aduc acuzații grave.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nici nu s-au stins bine ecourile scandalului produs după ce a fost prins drogat la volan, în urma unui control de rutină, că Fulgy a dat iar de probleme. De data aceasta, fiul Clejanilor este acuzat de către reprezentanții unei săli de jocuri dintr-un mall bucureștean de comportament agresiv.

Fulgy, acuzații grave din partea cazinoului de unde a fost dat afară: "Punea în  pericol siguranța clienților"Fulgy, acuzații grave din partea cazinoului de unde a fost dat afară: "Punea în  pericol siguranța clienților"

Fulgy, dat afară din cazino

Totul ar fi început, se pare, în momentul în care Fulgy a început să transmită live din incinta cazinoului pentru platforma sa de YouTube, lucru interzis de regulile localului. Mai mult, reprezentanții sălii de jocuri susțin că fiul Clejanilor nici cu purta mască. Drept urmare, tânărul a fost împins de la spate de către un bodyguard și dat afară din incintă.

Reprezentații cazinoului din care Fulgy a fost dat afară duminică seara l-au acuzat pe tânărul artist că ar fi dat dovadă de comportament agresiv, punând astfel în pericol siguranța clienților, dar și pe cea a angajaților cazinoului.

„Un tânăr cu un comportament vizibil agresiv, care punea în pericol siguranța clienților și a personalului din sala de jocuri și care a refuzat să poarte mască de protecție în interior, conform reglementărilor legale în vigoare, a fost rugat să părăsească incinta sălii de jocuri', au susținut reprezentații cazinoului din care Fulgy a fost dat afară, potrivit Fanantik.

Aceștia mai susțin că Fulgy a refuzat să plece și s-a comportat agresiv, motiv pentrucare au fost obligați să îl scoată din incinta cazinoului.

„Persoana a refuzat să plece, a continuat să aibă limbaj și comportament agresiv și a încercat să și filmeze în interiorul sălii de jocuri, lucru interzis de regulamentele interne, pentru protejarea datelor personale, a vieții private și a intimității clienților și angajaților', a mai menționat sursa citată.

Citește și: Fulgy, reclamat la Poliție chiar de Ioniță de la Clejani. A fost internat la Spitalul de Psihiatrie

Citește și: Alex Velea, reacție dură după ce Fulgy a jignit-o pe Antonia și l-a implicat în scandalul cu droguri: „Nu ai discernămât. Trebuie să te internezi”

Citește și: Fulgy a recunoscut că a consumat droguri. Ce decizie a luat acum: „Îmi pare rău, mamă, că…’

Citește și: Fulgy a plâns în direct și a spus cine l-a îndemnat să se drogheze. „E singurul meu regret…’

Citește și: Fulgy a insinuat că Silviu Andrei se droghează. Reacția DJ-ului de la Capatos

Fiul Clejanilor a filmat totul

Întreaga scenă a fost filmată chiar de către fiul Clejanilor și postată apoi pe internet. Fulgy a recunoscut, de altfel, că l-a scuipat pe bodyguardul sălii de jocuri. În cele din urmă, însoțitorul său, care a și intervenit pentru a aplana conflictul, după cum a menționat tânărul, a reușit să îl ia pe Fulgy din fața cazinoului.

Eu nu stau să răspund violenței, că-l omor pe ăla cu bătaia! Dar, repet: am mamă, tată și soră! Nu vreau la pușcărie, că au nevoie de mine părinții mei. I-am dat o flegmă șmecherește. Nu Fane Vancică (n. red. cel care l-a însoțit), eu! Și, vă rog eu frumos – că am văzut că au apărut TikTok-uri că m-a umilit pe mine ăla – nu știu cine pe cine a umilit și ăluia i-a fost frică să iasă afară. Separat de asta, dacă dau un telefon, se închide mall-ul Vitan. Credeți-mă', a declarat cântărețul în timp ce se afla pe bancheta din spate a unei mașini.

Apoi, fiul Clejanilor a mai făcut câteva precizări: Vreau să nu se înțeleagă greșit, vă rog eu frumos! Fane Vancică nu a făcut absolut nimic decât să aplaneze situația. Eu l-am scuipat pe ăla, eu l-am înjurat de copii și de familie, Fane Vancică e plictisit de astea, le-a făcut de mult. Vă pup și să aveți grijă de voi!'.

A fost internat pentru a scăpa de vicii

La doar 23 de ani, Fulgy are un istoric deja în privința dependențelor de substanțe interzise, dar și de jocuri de noroc. Tânărul nu este la prima experiență de acest gen, în trecut fiind internat la o clinică din Spania, pentru a scăpa de vicii.

Într-un interviu pentru emisiunea lui Dan Capatos, Fulgy a mărturisit că, în urmă cu câțiva ani, a fost internat la o clinică din Spania pentru a scăpa de vicii. Tânărul a povestit că ajunsese dependent de jocurile de noroc și pierdea mii de euro.

‘Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa, adică mă trezeam la 10 seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, bătură și distracție. Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitură a mea a de 250.000 de euro. Tatăl meu mi-a dat interzis ca să nu ma mai joc pentru că la vârsta aia nu îmi mai socotea mie’, a spus Fulgy la Xtra Night Show.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter