Alexandra Ungureanu și mama ei, primele declarații de la Asia Express: „Credeam că sunt pregătită, dar... nu!”

Publicat pe

Alexandra Ungureanu și mama ei, primele declarații de la Asia Express. Alexandra Ungureanu participă la Asia Expres, sezonul 4, alături de mama ei. Cele două au o relație mamă – fiică foarte frumoasă, motiv pentru care și-au dorit să plece pe Drumul Împăraților împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alexandra Ungureanu și mama ei, primele declarații de la Asia Express. Alexandra Ungureanu a plecat la Asia Express, sezonul 4, pe Drumul Împăraților, împreună cu mama ei. Artista se considera pregătită să facă față tuturor provocărilor de la Asia Express, având în vedere că a urmărit înainte toate cele trei sezoane ale emisiunii difuzate de Antena 1. Totuși, orice scenariu pe care solista și l-a făcut acasă nu s-a comparat deloc cu realitatea.

Alexandra Ungureanu și mama ei, primele declarații de la Asia Express: „Credeam că sunt pregătită, dar... nu!'Alexandra Ungureanu și mama ei, primele declarații de la Asia Express: „Credeam că sunt pregătită, dar... nu!'

Orice scenariu mi-am făcut acasă, s-a dus. Credeam că sunt pregătită psihic… ei, bine, nu! Asia Express e o surpriză totală. Fiecare seară se închide cu oboseală maximă, simți că nu mai poți, dar esți curios să vezi ce se întâmplă mâine. Am ieșit total din zona mea de confort, am început să sar, aproape să stau în cap, doar să oprească cineva la autostop', a declarat Alexandra Ungureanu, de la Asia Express, sezonul 4.

Citește și: Alexandra Ungureanu participă la Asia Express, alături de mama ei!„Mi se pare că visez'

Citește și: Câți bani ia Lidia Buble la Asia Express 4.E cea mai bine plătită concurentă!

Citește și: Ce religie are Anca Serea:„Am fost întrebată dacă sunt sectantă…'

Citește și: Cum se descurcă Andreea și Cabral ca părinți:„Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat…'/ EXCLUSIV

Alexandra Ungureanu și mama ei, primele declarații de la Asia Express

Alexandra Ungureanu face echipă cu mama ei la Asia Express. Chiar dacă are 68 de ani, mama solistei spune că a reușit să treacă cu brio peste toate probele de până acum și nu a cedat o clipă. Totuși, aceasta a spus că cel mai greu îi este să facă față fluctuației emoționale. Chiar dacă știa că va fi dificil, ea a vrut să fie alături de Alexandra Ungureanu la Asia Express și să se sprijine una pe cealaltă.

 „Proiectul ăsta este peste așteptări, dar nu peste limitele mele. Până acum, indiferent de clasamente, eu sunt mândră de mine, că nu am clacat în aceste provocări cu care nu m-am întâlnit niciodată în 68 de ani. Fluctuația emoțională dintr-o zi mă secătuiește, cu asta cred că îmi este cel mai greu. Când a început cursa, m-am simțit vinovată pentru că în postura de telespectator am crezut uneori că este un truc. Realitatea întrece cu mult ceea ce vedem noi la televizor relaxați și criticând', mărturisit mama Alexandrei Ungureanu, de la Asia Express.

Cine mai participă la Asia Express, sezonul 4

Pe lângă Alexandra Ungureanu și mama ei, la Asia Express mai participă și Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug. Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continua cu două destinații surpriză.

Emisiunea Asia Express, sezonul 4, este prezentată de Irina Fodor și nu de Gina Pistol, petru că iubita lui Smiley este în concediu de maternitate. Alături de Irina se vor regăsi și Oase, unul dintre foștii câștigători și fostul coprezentato, dar și actorul Marius Damian.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter