Răzvan Simion către Ioniță de la Clejani, despre Fulgy: „Nu te-ai gândit să-i tragi două perechi de palme?”. Ce răspuns neașteptat a dat artistul

Publicat pe

Invitați la Neatza cu Răzvan și Dani, Viorica și Ioniță de la Clejani au vorbit despre noile proiecte muzicale, dar și despre scandalul momentului care îl are în centru pe Fulgy, fiul lor. Viorica și Ioniță au explicat cum este această perioadă pentru ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Prezenți în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, Viorica și Ioniță de la Clejani nu au scăpat de întrebările inconfortabile în legătură cu scandalul provocat de fiul lor, Fulgy. Cei doi artiști au explicat că trec printr-o perioadă dificilă.

Răzvan Simion către Ioniță de la Clejani, despre Fulgy: „Nu te-ai gândit să-i tragi două perechi de palme?'. Ce răspuns neașteptat a dat artistulRăzvan Simion către Ioniță de la Clejani, despre Fulgy: „Nu te-ai gândit să-i tragi două perechi de palme?'. Ce răspuns neașteptat a dat artistul

Fulgy este implicat într-un scandal de proporții, după ce a fost prin sub influența unor substanțe interzise în timp ce conducea. Fanii Clejanilor sunt curioși să afle ce spun Viorica și Ioniță despre toată această situație în care se află fiul lor.

Artiștii au considerat că este necesar să dea cărțile pe față și să vorbească despre scandalul momentului în care este implicat Fulgy. Se pare că nu sunt de acord cu ce face fiul lor, dar spun că ei îl vor susține întotdeauna și că îi vor fi alături și în clipele grele.

Ioniță de la Clejani: „Nu este singurul copil care greșește'

Viorica și Ioniță de la Clejani îi oferă tot sprijinul lui Fulgy, deși este implicat într-un scandal în care este vorba despre substanțe interzise. Mama sa a mărturisit că îi este foarte greu cu toată această situație, însă va fi mereu lângă fiul ei și îi va purta de grijă.

Pentru mine este foarte greu. Sunt mama lui, o să am grijă de el până când o să închid ochii pe acest pământ. Sunt mama lui. În fața lui Dumnezeu o să am grijă de băiatul meu zi de zi', a spus Viorica.

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani, reacție neașteptată despre Fulgy și Margherita:

Citește și: Ioniță de la Clejani, primele declarații după ce l-a reclamat pe Fulgy la Poliție:

Citește și: Lucian Barbu s-a accidentat grav la Survivor:

Citește și: Simona Gherghe a mărturisit că și ea a fost atacată când lucra la Acces Direct:

Ioniță de la Clejani își apără fiul spunând că nu este singurul copil care greșește și că acest scandal este doar un mijloc de promovare pentru el, luat exemplu de la vedetele internaționale. De asemenea, tatăl lui Fulgy a dezvăluit că nu îi este nici lui ușor cu ce se întâmplă, dar că nu poate să îl convingă să își aleagă altă metodă de promovare.

Pentru presă este un subiect. Ei stau în fața casei mele zi de zi. (…) Îmi este greu să îl conving pe Fulgy să aleagă un alt mijloc de promovare. La momentul acesta, el s-a uitat la artiștii internaționali și urmărește ce fac ăia. Eu nu mă uit la activitatea lor, vorbim de Kardashian, Snoop Dogg, Cardi B'.

Conform lui Ioniță, Fulgy este dezamăgit de faptul că atunci când a cântat muzică clasică nu a fost băgat în seamă și consideră că acest scandal este singura cale de a se propulsa și de a se face din ce în ce mai cunoscut.

S-a dus în zona lor și stilul lor de a se promova. El a venit și mi-a zis: ‘Când am făcut muzică clasică, a vorbit cineva despre mine? (…) Acum sunt în trending. Eu nu sunt de acord cu felul acesta de promovare pentru că nu trăim în America. (…) Nu este singurul copil care greșește. Noi, în calitate de părinți, suntem alături de el', a spus Ioniță.

Răzvan Simion: Nu te-ai gândit să îi tragi două perechi de palme?

În timpul emisiunii de la Antena 1, Răzvan Simion a șocat pe toată lumea cu întrebarea pe care i-a adresat-o lui Ioniță de la Clejani, însă acesta nu s-a arătat supărat, ci chiar și-a cerut scuze față de persoanele care s-au simțit deranjate de fiul lui.

Răzvan: Ca tată, nu te-ai gândit să îi tragi două perechi de palme?

Ioniță de la Clejani: Ca tată i-am spus că nu sunt de acord cu el, trebuie să se oprească. I-am zis că este prea mult, a reușit ce și-a propus, dar trebuie să se oprească. Noi avem grijă de el. (…) Îmi cer scuze dacă Fulgy a deranjat pe cineva prin modul său de promovare, nu suntem în America, mă ocup de el încât să se oprească.

Viorica de la Clejani a intervenit și ea în discuție și a accentuat faptul că este copilul ei și că trebuie să aibă grijă de el în orice situație s-ar afla: „Dacă făcea o crimă, mergea la pușcărie. Dacă făcea ceva, se certa cu legea. (…) Eu nu gândesc în modul ‘eu te-am făcut, eu te omor. Eu mă gândesc că eu te-am făcut, eu am grijă de tine. (…) Eu nu pot să îl las pe Fulgy, să îl răstignesc pe cruce'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter