Simona Gherghe a mărturisit că și ea a fost atacată când lucra la Acces Direct: ”Mi-a fost frică pentru viața mea”

Publicat pe

În urma episoadelor neplăcute în care Mirela Vaida a fost atacată în emisiune, Simona Gherghe a mărturisit că și ea a avut parte de amenințări și situații îngrozitoare atunci când lucra la Acces Direct. Prezentatoarea a ținut totul ascuns atunci și o înțelege perfect pe colega ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe a fost invitată în emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, unde a vorbit deschis despre momentele în care și ea a fost atacată atunci când prezenta Acces Direct. Acum, vedeta este la cârma emisiunii Mireasa, show matrimonial, însă nu a rămas indiferentă atunci când a văzut prin ce a trecut Mirela Vaida, cea care i-a luat locul.

Simona Gherghe a mărturisit că și ea a fost atacată când lucra la Acces Direct: 'Mi-a fost frică pentru viața mea'Simona Gherghe a mărturisit că și ea a fost atacată când lucra la Acces Direct: 'Mi-a fost frică pentru viața mea'

Deși mulți au crezut că totul este o înscenare, Simona Gherghe i-a luat apărarea Mirelei Vaida și a mărturisit că și ea a fost atacată la Acces Direct. Prezentatoarea de la Antena 1 a declarat că, din fericire, episoadele urâte prin care a trecut de-a lungul timpului nu au fost în direct.

„Mi se pare umpic ciudat, am văzut o mulțime de oameni care au spus că a fost o regie. Mi s-a părut nedrept, nu ai cum să faci așa ceva. Este o emisiune care stârnește tot felul de controverse și atrage niște de oameni care pot să aibă astfel de probleme. Am avut multe astfel de incidente, dar, din fericire pentru mine, nu au fost live. Așa că le-am gesitonat altfel. Mi-a fost frică pentru viața mea în perioada aceea', a declarat Simona Gherghe la Xtra Night Show.

Citește și: Panică la Acces Direct! Mirela Vaida, atacată din nou de aceeași agresoare: „Sunt terorizată, mi-e frică”

Citește și: Mirela Vaida, despre femeia care a atacat-o la Acces Direct. Răsturnare de situație în dosar: 'A fost tentativă de omor'

Citește și: Cum se descurcă Andreea și Cabral ca părinți: „Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat…'/ EXCLUSIV

Citește și: Shannen Doherty, dezvăluiri dureroase după ce a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală: „Fața mea reflectă viața mea'

Mirela Vaida a fost atacată în emisiune

Mirela Vaida a trăit o adevărată traumă în urmă cu mai bine de două luni când, pe 19 martie, a fost atacată cu pietre de o femeie goală, chiar în timpul emisiunii „Acces Direct’. Pe 19 mai, agresoarea Antoanela Grigoraș a revenit la sediul insituției și a aruncat cu pietre în geamul de la intrare.

Agresoarea a amenințat-o și de această dată cu moartea, iar Mirela Vaida este hotărâtă să depună o nouă plângere penală. Potrivit declarației prezentatoarei de la „Acces Direct', autoritățile nu au luat atitudine în cazul primei plângeri.

„Voi face plângere pentru tentativă de omor în formă continuată. Vreau ca statul român să mă apere. Nu înțeleg de ce acei medici care au internat-o prima dată pe această femeie i-au dat drumul. Nu înțeleg de ce autoritățile nu fac nimic.', a explicat Mirela Vaida, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei’.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter