Alessia, agresată de părinții fostului iubit. „Eram plină de sânge și cu hainele rupte”

Publicat pe

Alessia a făcut declarații uimitoare referitoare la familia fostului ei partener de care s-a despărțit acum doi ani. De asemenea, vedeta a dezvăluit că a trecut prin clipe de coșmar alături de acesta încă de pe vremea când a rămas însărcinată cu fiul ei, Alvin, în vârstă de 3 ani. Solista chiar a cerut ordin de protecție împotriva fostului iubit, dar și contra familiei lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alessia a dezvăluit că a trecut prin clipe groaznice alături de fostul partener, Ionuț, dar și de familia acestuia. Cei doi s-au despărțit în anul 2019 și au fost împreună timp de trei ani. Cântăreața chiar s-a văzut nevoită să ceară ordin de protecție împotriva fostului iubit și contra familiei lui, care au vrut să-i ia copilul. De asemenea, Alessia a mai spus că a făcut depresie post natală, iar părinții lui Ionuț nu făceau decât să îi amplifice starea.

Alessia, agresată de părinții fostului iubit. „Eram plină de sânge și cu hainele rupte'Alessia, agresată de părinții fostului iubit. „Eram plină de sânge și cu hainele rupte'

Când ne-am separat, în 2019, am hotărât să luăm o pauză de șase luni. Noi am stat trei ani împreună. El a jurat că nu m-a înșelat. Eu am făcut depresie post natală. Eram dusă la extrem cu nervii din cauza părinților lui. Am ajuns la mama mea, pe care am dat-o afară din casă din cauza lui. I-am zis: să nu-mi jignești bărbatul. El mi-a zis să fac întrerupere de sarcină la un moment dat', a povestit solista, plângând la Teo Show', de la Kanal D.

Citește și:Alessia și-a dat în judecată fostul iubit pentru pensia alimentară

Citește și: Ilie Năstase, dezvăluiri neștiute despre întâlnirea cu Elena Ceaușescu:„Măi flăcău, unde te grăbești? Ia vino puțin!'

Citește și: Cum se descurcă Andreea și Cabral ca părinți:„Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat…'/ EXCLUSIV

Citește și: Astrologul Prințesei Diana, previziuni pentru fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry.Ce destin va avea Lilibet

Alessia, clipe de coșmar alături de părinții fostului iubit

Alessia își amintește cu groază de momentele pe care le-a trăit alături de familia fostului partener. Aceasta a povestit că părinții lui o amenințau că îi iau copilul. Când Alessia a încercat să își ia fiul, părinții fostului iubit au sunat la Poliție și au reclamat-o că a venit să răpească copilul. În plus, aceștia au fost chiar violenți cu solista.

M-am mutat la cineva acasă de frică. Părinții lui mă amenințau că-mi iau copilul. Am venit la București să îmi iau copilul. M-au batjocorit, a coborât tatăl lui și mi-a arătat dosul, om la 65 de ani. M-am dus a doua oară. Mama lui mi-a smuls copilul din brațe și s-a trântit pe asfalt cu el și îl trăgea de mâini. Mi-a pus mâna în gât, să mă strângă de gât. Eram plină de sânge și cu hainele rupte. Părinții lui au sunat la 112 și au spus ca eu am răpit copilul', a mai povestit Alessia.

Alessia s-a îmbolnăvit din cauza stresului

Din cauza stresului pe care l-a trăit alături de fostul partener, Alessia a ajuns la spital, fiind diagnosticată cu TBC și apă la plămâni. Aceasta povestește că a stat timp de trei săptămâni în spital, iar fostul iubit deja aveam o relație cu altă femeie. Solista spune că, din cauza perioadei respective, încă are stări de anxietate și atacuri de panică.

Noi nu am fost căsătoriți niciodată. Într-o zi mergeam la sală și simțeam că nu mai am aer. M-am dus la spital! Simțeam că ceva nu e în regulă. M-au trimis la Sfântul Ștefan să fac radiografie, plămânul meu drept era plin cu lichid și am făcut și TBC pe fond de stres. Eram despărțită. Am stat trei săptămâni în spital și a venit de patru ori. A stat 15 minute de ziua mea. Avea pe altcineva, era grăbit! Aveam 39 de kilograme. Încă am stări de anxietate și atacuri de panică', a mai dezvăluit Alessi.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter