Cum se descurcă Andreea și Cabral ca părinți: "Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat..."/ EXCLUSIV

Publicat pe

Andreea Ibacka și Cabral urmează să devină din nou părinți și sunt în culmea fericirii. Deja au căpătat experiență, de mai bine de doi ani de când în viața lor a apărut micuța Namiko. Actrița din Adela ne-a povestit cum se descurcă în rolul de părinți, ea și prezentatorul de la PRO TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Namiko a venit pe lume după 7 ani de  căsnicie, o vreme destul  de îndelungată… Crezi  în  ideea că bebelușii sunt cei care aleg momentul oportun pentru a veni pe lume și că nu vin când își doresc părinții?

Am muncit mult între timp, am călătorit, am  investit  în  dezvoltarea mea personală. Am crescut. Deși ne vedeam părinți, nu m-am măritat cu graba aceasta în minte, nu mă simțeam pregătită la 25 de ani. Așa că am amânat planurile, însă și când am rămas însărcinată  am știut  că  s-a  întâmplat în momentul în care pot să mut munții din loc pentru copilul meu.

Cum se descurcă Andreea și Cabral ca părinți: "Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat..."/ EXCLUSIVCum se descurcă Andreea și Cabral ca părinți: "Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat..."/ EXCLUSIV

Andreea Ibacka: „Familia m-a ajutat mult'

După ce ai devenit mamă, ai sistat proiectele de televiziune, pentru a te dedica creșterii fetiței voastre. Cum s-a schimbat viața ta din acel moment? Cât din viața de mamă este ceea ce ți-ai imaginat înainte… sau toate planurile ți-au fost date peste cap?

Am avut așteptările cât de cât realiste ale unei mame 30+. Dar chiar și așa, la primul copil nu prea știi la ce să te aștepți,  de aici toate temerile. Citești, întrebi și tot nu ești convinsă în ce recomandări ar trebui să te încrezi. Nu am fost o mamă panicată, dar cu siguranță aș face totul mai relaxată a doua oară. Familia m-a ajutat mult,  cu  ajutorul  lor   am   reușit să mă dedic și câtorva proiecte online. Cât despre  schimbări,  sunt  cele firești, întâlnite în orice casă cu copii mici. Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat (în 10 minute sunt spălată pe cap și unsă cu toate alifiile) la schimb cu zâmbete cât cuprinde.

Citește și: Andreea și Cabral Ibacka au aniversat 10 ani de căsnicie:”Mi-a mâncat tinerețile!”

Citește și: Andreea Ibacka este însărcinată a doua oară. Cabral:'Nu ne-am propus nimic'

Citește și: Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au afișat din nou împreună!Ce s-a întâmplat după ce au anunțat despărțirea

Citește și: Gabi Bădălău, acid la adresa lui Alex Bodi:„Eu nu stau de de vorbă prin parcări'

Andreea Ibacka: „Cabral se impune mai bine'

Cu cine seamănă mai mult Namiko dintre voi doi? Te regăsești în ea pe tine când erai mică sau seamănă  mai mult cu tatăl ei?

La prima vedere, din punct de vedere fizic seamănă mai bine cu Cabral. Dar și cu tatăl meu sau cu soacra mea. Deși eu am  o  serie  de  poze  cu  care  pot  să demonstrez cât seamănă și  cu  mine în etapa aceea. (zâmbește) E concurență mare la capitolul acesta, dar s-o vedem domnișoară cu părul lung…

Cine este „good cop  și cine „bad cop atunci  când  micuța  voastră  face câte o năzbâtie? Nu  știu de ce, dar am impresia că tatăl ei nu prea îi rezistă…

Să știi că tot Cabral se impune mai bine. Problema e că, uneori, e atât de amuzantă  în  năzbâtiile  ei,  încât  ne bușește și  râsul.  E  momentul  când trebuie să ne acoperim unul pe altul pentru ca mesajul pentru ea să fie clar.

Andreea Ibacka: „Nu ne propunem să avem un copil influencer'

Nu pot să nu amintesc că Namiko se bucură de populariate în social media. Cum e să aveți o fiică… influencer la 2 ani?

Nu ne propunem să avem un copil influencer. Telefoanele noastre sunt pline cu amintiri cu ea, însă imaginile pe care le postăm surprind doar câteva momente amuzante alături de ea.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter