Cum și-a petrecut Angelina Jolie ziua de naștere. Cei șase copii i-au pregătit o surpriză, la împlinirea a 46 de ani

Publicat pe

Angelina Jolie a împlinit 46 de ani pe 4 iunie și cei 6 copii ai ei și ai lui Brad Pitt au ținut să-și surprindă mama de ziua ei. În ultimii ani și cu precădere în lunile din urmă, actrița a dus o luptă acerbă cu fostul ei soț pentru custodia unică a copiilor, luptă pe care a pierdut-o… Drept urmare, copiii Angelinei s-au gândit să-i readucă mamei lor zâmbetul pe buze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În ultima vreme, veștile despre Angelina Jolie au fost îngrijorătoare, în special după ce actrița a fost obligată să împartă cu Brad Pitt custodia celor 6 copii ai lor. Mai mult, se pare că Angelina ar fi ajuns iar la o greutate înghijorătoare… Și nu este prima oară când actrița se luptă cu anorexia. Dat fiind însă că mama lor a împlinit 46 de ani, copiii ei au decis să-i facă Angelinei o surpriză de ziua ei.

Cum și-a petrecut Angelina Jolie ziua de naștere. Cei șase copii i-au pregătit o surpriză, la împlinirea a 46 de aniCum și-a petrecut Angelina Jolie ziua de naștere. Cei șase copii i-au pregătit o surpriză, la împlinirea a 46 de ani

Angelina Jolie, serbată de cei 6 copii

Recent, Angelina Jolie a împlinit 46 de ani, iar cei 6 copii ai ei i-au făcut mamei lor o surpriză specială, notează Daily Mail. Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (15) și gemenii Vivienne și Knox (12) au ieșit cu Angelina la restaurantul TAO din Los Angeles, unde au sărbătorit-o la cină.

În timp ce copiii au purtat ținute casual, mama lor a strălucit într-o rochie de culoare galbenă, la care a asortat pantofi nude cu toc înalt și o superbă geantă Valentino Garavani Rockstud Alcove. 

„Au avut o zi minunată sărbătorind mai întâi acasă, iar apoi copiii și-au surprins mama cu o cină la restaurant”, a confirmat o sursă pentru PEOPLE.

Angelina Jolie mărturisea, cu puțin timp în urmă, că cei 6 copii ai ei reușesc să o surprindă de fiecare dată, în special de Ziua Mamei, când „complotează” pentru a-i aduce zâmbetul pe buze.

„Copiii mei au fost întotdeauna extraordinari de Ziua Mamei. Chestia amuzantă pentru mine este că nu planific nimic, nu fac nimic, iar ei au tendința de a colabora pentru a mă surprinde cu ceva”, mărturisea actrița.

„Doar faptul că știu că fac ceva împreună, că se gândesc la ceva împreună, că-și doresc să facă asta și că se gândesc că e important mă face întotdeauna să plâng. Mereu glumesc pe seama faptului că mă fac atât de repede să plâng. Și râd sau numără de câte ori plâng… ‘O, iar începe!'”, a mai spus Angelina Jolie.

Citește și: Cum arată Angelina Jolie la 44 kilograme. De ce a început actrița să se înfometeze

Citește și: Ce a dezvăluit Angelina Jolie, la 5 ani de la divorțul de Brad Pitt: „M-am concentrat pe vindecarea familiei”

Citește și: Cum și-a cunoscut Feli logodnicul și cum a evoluat relația lor: „Eu l-am cerut în căsătorie”/ EXCLUSIV

Citește și: Elena Băsescu și Cătălin Tomată au îngropat securea războiului. S-au afișat împreună la doi ani de la despărțire

Citește și: Un fost concurent de la X Factor Italia a murit la 28 de ani. A avut leucemie galopantă

La 6 ani de la divorț, Angelina nu și-a refăcut viața

În 2015, când Angelina Jolie și Brad Pitt și-au anunțat despărțirea, opinia publică a fost șocată. În 2014, după o relație materializată cu trei copii biologici și trei adoptați, faimosul cuplu Brangelina s-a căsătorit. Un an mai târziu, căsnicia lor a luat sfârșit. Apoi, a început o luptă acerbă pentru lupta copiilor. Deși în toată această perioadă lui Brad i-au fost atribuite diverse aventuri, despre Angelina nu au apărut zvonuri pertinente.

După ce ea și Brad Pitt au anunțat că povestea lor de dragoste se încheie, actrița a fost surprinsă doar alături de copiii săi. Fanii acesteia se întreabă de ce a decis să nu își refacă viața sentimentală.

Potrivit publicațiilor de peste ocean, Angelina Jolie a ieșit la câteva întâlniri în ultimii ani, însă nu a fost surprinsă alături de niciun bărbat. Dependența de alcool a actorului a dus la ruptura dintre cei doi, motiv pentru care Angie a decis să își concentreze atenția asupra copiilor și carierei.

Deși este pretențioasă, se pare că Angelina Jolie nu și-a ales prea bine partenerii. Până la mariajul cu Brad Pitt, actrița a avut mai multe relații controversate. Superba vedetă de la Hollywood s-a căsătorit prima dată la doar douăzeci de ani, cu actorul Johnny Lee Miller. În anul 2000 i-a spus „da!’ lui Billy Bob Thornton care era… logodit cu o altă femeie.

Cum oamenii învață din greșeli, Angelina Jolie nu are iubit nici la ani buni după divorțul de Brad. Actrița își direcționează tot timpul către activitățile care au consacrat-o și către cei șase copii pe care îi are împreună cu actorul.

Foto: Hepta, Profimedia


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter