Gabi Bădălău, acid la adresa lui Alex Bodi: "Eu nu stau de de vorbă prin parcări"

Publicat pe

Gabi Bădălău a avut, recent, o replică acidă la adresa lui Alex Bodi, după ce a fost oprit de un reporter la ieșirea dintr-un restaurant bucureștean. Acesta a refuzat să stea de vorbă pe motiv că nu acordă interviuri în parcări, apropo la ultimele intervenții ale lui Bodi prin diverse emisiuni TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Gabi Bădălău, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu pare fără de sfârșit! De la o zi la alta se despart și se împacă, se amenință sau își fac declarații de dragoste, plănuiesc nunți și familii împreună pentru ca mai apoi să-și strige cuvinte dure.

Gabi Bădălău, acid la adresa lui Alex Bodi: "Eu nu stau de de vorbă prin parcări"Gabi Bădălău, acid la adresa lui Alex Bodi: "Eu nu stau de de vorbă prin parcări"

După ce a anunțat în direct la Antena Stars despărțirea de Bianca Drăgușanu și a confirmat că nu-i mai leagă nimic din punct de vedere sentimental, paparazzii i-au surprins din nou împreună. Bădălău a fost oprit de către reporterii Xtra Night Show, pentru a oferi mai multe lămuriri în scandalul fără de sfârșit.

'Ai încurcat personajele. Eu nu stau de vorbă prin parcări (n.r ca Alex Bodi), te pup Horațiu. Mi-e rușine să nu vorbesc cu tine, dar nu pot. Bianca e foarte bine.', a declarat Gabi Bădălău pentru Xtra Night Show.

Citește și: Mitică Popescu, decizie drastică împotriva COVID-19:

Citește și: Cristian Țânțăreanu lămurește episodul în care a spus că finii lui, Anca Țurcașiu și soțul, sunt swingeri:

Citește și: Andreea Antonescu, în plin proces de divorț. Ce spune mama ei:

Ce spune Gabi Bădălău despre întâlnirile dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

După ce anunțat despărțirea de Bianca, Gabi Bădălău a spus că a avut încă de la început încredere în ea și că nu-l interesează absolut deloc ceea ce s-a scris despre întâmplările cu fostul său soț, Alex Bodi.

'Eu am avut încredere în Bianca. Nu au contat pentru mine acele întâmplări neplăcute pentru ea (n.r. întâlnirile cu Alex Bodi). Nu mă interesează subiectul. Nu contează pentru mine asta. Nu mă interesează. E cel mai bun lucru în momentul ăsta pentru mine.', declarat Bădălău, potrivit Spynews.ro.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, despărțiți, dar împreună

'Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație.

Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă. Au fost 100% invenții și minciuni și răutăți. Niciodată! Nu există! Eu și Bianca nu am vorbit niciodată aceste detalii', a declarat Gabi Bădălău, în direct la Antena Stars.

Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație. Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva.

Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu. Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun. Sper că este ultima oară când vorbesc despre acest subiect.

Sper că am fost destul de clar și înțelept și îmi doresc ca toată lumea să fie bine. Am considerat de comun acord că această relație nu duce nicăieri și Bianca merită ceva mai bun decât mine. Suntem diferiți ca oameni, ne dorim lucruri diferite. Am decis de comun acord', a mai spus afaceristul.

Ulterior, cei doi au fost suprinși împreună de paparazzi.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter