Mitică Popescu, decizie drastică împotriva COVID-19: „Am stat în casă luni de zile”

Publicat pe

Cu toții am suferit din cauza noului coronavirus, fie că am avut boala sau nu. Printre celebritățile din România care s-au ferit cât de mult au putut de virus se numără și Mitică Popescu, cel care a luat o decizie drastică în perioada pandemiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pandemia a schimbat viețile tuturor, chiar și pe a celebrităților din România. Mulți au luat decizia de a limita pe cât posibil ieșirile din casă, printre ei numărându-se și Mitică Popescu, prezentatorul „D-ale lui Mitică' de la TVR2.

Mitică Popescu, decizie drastică împotriva COVID-19: „Am stat în casă luni de zile'Mitică Popescu, decizie drastică împotriva COVID-19: „Am stat în casă luni de zile'

Deși plin de viață și dornic de muncă și distracție chiar și la 84 de ani, Mitică Popescu s-a speriat de apariția coronavirusului și a luat decizia drastică de nu mai ieși din casă decât în situații care nu pot fi amânate.

Citește și: Ce pensie are Mitică Popescu, după 53 de ani de muncă:

Citește și: Trecutul traumatizant al lui Mitică Popescu.

Citește și: Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele, la 13 ani după nuntă

Citește și: Karmen Simionescu s-a confruntat cu depresia postnatală:

Mitică Popescu: Am stat în casă luni de zile

Eu am stat în casă luni de zile, ca să mă protejez. O perioadă, cumpărăturile mi le făcea altcineva, mi le lăsa la ușă. Foarte rar ieșeam și eu din casă, strict necesar, mai mult la doctor și la magazine, când aveam nevoie de ceva. Am respectat restricțiile, am purtat mască ', a declarat Mitică Popescu pentru impact.ro.

Actorul a mai mărturisit că nu mai consumă alcool de ani de zile, dar că îi place să mai iasă la o terasă cu prietenii, la un pahar de bere fără alcool: „În rest, eu nu mai beau de mulți ani, dar îmi face plăcere să ies la aer curat, la terase, sau în alte locuri, cu prietenii mei, la un pahar de bere fără alcool, de vorbă'.

Reîntâlnire între Mitică Popescu și Valentin Teodosiu

Cu ocazia relaxării restricțiilor, Mitică Popescu a povestit că s-a întâlnit cu bunul lui prieten Valentin Teodosiu, Vocea de la Pro TV, cel cu care împărtășește o amiciție de 40 de ani, deși s-ar considera că ar fi rivali.

Așa m-am revăzut și cu Valentin Teodosiu și m-am bucurat enorm. Am petrecut câteva ore împreună. Suntem prieteni foarte buni, ne cunoaștem de ani de zile, am jucat împreună și ne face mare plăcere să ne întâlnim. Eu nu-i consider rivali pe colegii mei mai tineri. Ne leagă o amiciție frumoasă', a spus Mitică Popescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter