Andreea Antonescu, în plin proces de divorț. Ce spune mama ei: „Sper să nu renunţe”

Publicat pe

Andreea Antonescu s-a întors recent de la Survivor România. Pe parcursul timpului petrecut în Republica Dominicană, colegii de clasă ai Siennei, fiica artistei, au susținut-o din tot sufletul. Acum, Andreea Antonescu trebuie să-i răsplătească pe micuți. Mama Faimoasei a vorbit despre fiica ei, care se află în plin proces de divorț de Traian Spark, alături de care a avut o căsnicie de 10 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În timp ce se afla la Survivor România, Andreea Antonescu a fost foarte susținută de colegii de clasă ai fiicei ei, Sienna.

Colegii Siennei au decis, surprinzându-ne pe noi toţi, că Andreea merită o mobilizare exemplară din partea lor. Aşa că, pe toată durata în care fiica mea s-a aflat în concurs, în Republica Dominicană, copiii aceia, de nici zece ani, cei mai mulţi dintre ei, au fost efectiv alături de ea. Nici măcar faptul că au trebuit să-şi modifice programul de somn nu a contat prea mult!

Andreea Antonescu, în plin proces de divorț. Ce spune mama ei: „Sper să nu renunţe'Andreea Antonescu, în plin proces de divorț. Ce spune mama ei: „Sper să nu renunţe'

Aşa au simţit ei că trebuie să-şi arate simpatia şi solidaritatea. S-au mobilizat exemplar şi, deşi erau obosiţi, stăteau în faţa micilor ecrane până după miezul nopţii ca să incline balanţa în favoarea Andreei, mama colegei lor', a declarat, pentru Playtech, Mioara Antonescu, mama Andreei Antonescu.

Citește și: Scandal între Andreea Antonescu și Sebastian Chitoșcă de la Survivor:„Nu-mi plac oamenii răi. N-am auzit de el ca fotbalist'

Citește și: Andreea Antonescu, despre relația cu Jador de la Survivor.„A fost marea surpriză a vieții mele'

Citește și: De ce nu a făcut Delia un copil, până acum:„Nu ar trebui să fim aplaudați că ne abținem?'

Citește și: Mara Bănică se mărită!Cum arată verighetele

Andreea Antonescu, susținută de colegii Siennei

Mama Andreei Antonescu a spus că Sienna i-a povestit totul mamei ei, iar aceasta este datoare să scoată toată clasa la pizza în semn de mulțumire.

Acum, când s-o întoarce Andreea, în Galaţi, că încă nu a ajuns, e bună de cinste. Sienna, fiica ei, a şi anunţat-o de, altfel. Trebuie să scoată toată clasa la pizza. Nu ştiu cum o s-o facă, în condiţiile astea, legate de pandemie, dar o va face. Sigur va găsi ea soluţia, cel mai probabil o va face pe grupuri', a mai spus Mioara Antonescu.

Mama Faimoasei vrea ca fiica ei să-și refacă viața

De asemenea, Andreea Antonescu își dorește să o mute pe Sienna la București, chiar dacă fetița s-a acomodat la Galați.

„Îi va fi foarte greu Andreei s-o mute pe Sienna de la Galaţi la Bucureşti, aşa cum plănuieşte să facă din toamnă. Va fi o alegere dificilă. Pe de o parte, sunt conştientă că viaţa Andreei e la Bucureşti, pe de altă parte, Sienna s-a acomodat foarte bine aici cu copiii de clasa a treia. Vom vedea!', a mai povestit mama Faimoasei Andreea Antonescu.

În ceea ce privește viața personală a fiicei ei, care se află în plin proces de divorț de Traian Spark, după 10 ani de căsnicie, Mioara Antonescu își dorește ca Andreea Antonescu să nu renunțe la a-și căuta sufletul pereche.

E încă tânără, dar sper să nu renunţe la ideea de a-l găsi pe bărbatul care o merită cu adevărat!', a mai spus mama Andreei Antonescu.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter