Andreea Antonescu, despre relația cu Jador de la Survivor. „A fost marea surpriză a vieții mele”

Publicat pe

Andreea Antonescu s-a întors pe meleaguri românești după ce a fost eliminată de la Survivor România. Întoarsă în țară, a făcut mai multe dezvăluiri referitoare la colegii ei de echipă. Faimoasa are doar cuvinte de laudă la adresa lui Jador și a mărturisit că acesta „a fost marea surpriză plăcută' a vieții ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu s-a întors în România după ce a fost eliminată de la Survivor România. Printre altele, solista a vorbit și despre legătura pe care a format-o cu Jador.

Artista a povestit că a trăit multe experiențe unice în Republica Dominicană. De asemenea, aceasta a reușit să slăbească vreo șase kilograme, însă presimte că o să le recupereze având în vedere că i-a fost dor de borcanul cu ciocolată.

Andreea Antonescu, despre relația cu Jador de la Survivor. „A fost marea surpriză a vieții mele'Andreea Antonescu, despre relația cu Jador de la Survivor. „A fost marea surpriză a vieții mele'

În Dominicană am stat 5 săptămâni, în competiție 4 săptămâni. Cea mai inedită experiență, de la a mă spăla cu apa de mare pe păr fără șampon nimic, hainele la fel. La a mânca nimic, am căutat airici de mare, cu Culiță, îi spărgeam cu piatra și le mâncam icrele așa. Am căutat cu Moroșanu crabi și am încercat să îi mănânc crabi după ce el i-a prins vii și i-a aruncat în oala fierbinte.

Citește și: Primele imagini cu Andreea Antonescu după ce s-a întrors de la Survivor.Și-a revăzut fiica după două luni

Citește și: Războinca Maria, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor:”Am picat într-o strategie proastă”

Citește și: Cum a fost Andra cerută în căsătorie de Cătălin Măruță.„Îmi tremurau picioarele'

Citește și: Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon 2, a devenit mamă.Prima imagine cu bebelușul

Multe experiențe unice s-au întâmplat în această lună de Survivor și la 38 de ani deja ai pretenții că ai trecut prin multe chestii în viață. O experiență unicat din multe puncte de vedere. Am slăbit vreo 5-6 kilograme, dacă nu mai mult, ceea ce nu mă deranjează. Presimt că o să le recuperez, mi-a fost foarte dor de borcanul meu de ciocolată', a mărturisit Andreea Antonescu de la Survivor.

Andreea Antonescu, despre Jador de la Survivor

Andreea Antonescu a vorbit și despre colegii ei. Aceasta a mărturisit că marea ei surpriză de la Survivor România a fost Jador, despre care are doar cuvinte de laudă. Andreea a format o legătură frumoasă cu Jador și spune că, înainte ca drumurile lor să se intersecteze la Survivor România, nu ar fi avut niciodată curiozitatea să îl cunoască.

„Dacă m-aș întoarce pe o insulă pustie i-aș lua pe Elena, Moroșanu și Jador. Pe Elena o și cunoșteam, e și dansatoare la Andre, îmi este super dragă. Moroșanu este moldovean de-al meu, l-am și adoptat la mine în Galați, ne-am mai interesectat de câteva ori. E moldovean din ăla hotărât. Și Jador fără doar și poate a fost marea surpriză plăcută a vieții mele, nu m-aș fi așteptat vreodată, ne-am intersectat doar în trending, unde cu durere în suflet zic că m-a dat jos. N-aș fi avut curiozitatea să îl cunosc personal, dar și când am făcut-o, jos pălăria. Respect și în primul rând respect familiei care l-a crescut, a mai declarat Andreea Antonescu.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter