Războinca Maria, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor: "Am picat într-o strategie proastă"

Publicat pe

După ce a fost eliminată de la Survivor, Maria Hîngu a spus ce are pe suflet și de ce crede că a ajuns să asiste la finalul competiției din fața televizorului. Maria consideră că a picat într-o strategie proastă la Survivor și de aceea a fost eliminată pe baza voturilor telespectatorilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În ediția de duminică, 28 marie, a competiției Survivor România au plecat două concurente: Roxana Nemeș de la Faimoși, din cauza problemelor grave de sănătate și Maria Hângu de la Războinici, eliminată pe baza voturilor telespectatorilor. Maria spune că a simțit că este momentul ei să părăsească Survivor.

Războinca Maria, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor: "Am picat într-o strategie proastă"Războinca Maria, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor: "Am picat într-o strategie proastă"

„Sincer, m-am obisnuit cu gandul. Nu este vorba ca am parasit competita, e vorba ca s-a terminat o perioada foarte frumoasa. Trei luni s-au simtit ca trei ani, m-am simtit extraordinar ca am participat la Survivor atat cu sufletul, cât si cu mintea si cu trupul.

Am pasit pe insula si am ramas acolo cu totul. Nu m am gandit la ce se intampla acasa, nu m-am gandit la cum apar pe sticla', a declarat Maria, pentru Teo Show. 

Războinica Maria nu este dezamăgită de eliminare pentru că, după toate calculele pe care și le făcuse, șansele erau foarte mari ca ea să fie eliminată de la Survivor și chiar așa s-a și întâmplat.

„Sunt super bine, adică m-am împăcat cu gândul imediat ce mi-a venit gândul că o să fiu eliminată, am simțit asta, după cum am spus. Imediat cum  am ajuns în consiliu, deja acolo eram… Eu cred foarte mult în semne. Când am văzut ce traseu avem și știind că exact pe traseul ăla am început competiția, iar acum aveam iar același traseu, eram după două meciuri pierdute, trebuia să plece cineva de la noi, unu la mâna, doi la mână am ajuns să le fac băieților acele dread-uri la barbă.

Ne hotărâsem să le facem băieților în momentul în care vom câștiga două consilii și vom avea un consiliu liniștit, să fim acolo doar spectatori. Oglinda trebuia să se termine pentru noi perfect, așa cum a fost când au intrat Marius, Sindy și Romina. S-a închis oglinda mea. Am început traseul cu pirații, am încheiat traseul cu pirații. Am început la traseul cu pirații fără să aduc punct, dar am încheiat traseul cu 2 puncte, am bătut-o atât pe Elena, cât și pe Ana, iar asta mă bucură pentru că mi-am completat eu parcursul în competiție. 

Nu mai e vorba de meritat aici, este un show, am rezistat în cele mai grele perioade. În perioada de adaptare, multe persoane au clacat. După trei luni de Survivor e ușor de stat, dar greu de rămas. Nimeni nu o să mai ridice mâna să spună nu mai pot. Toți vor vrea să rămână până la final', a spus Maria Hîngu, la Ștafeta Mixtă, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Cine e Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul „365 DNI’.Are o poveste de viață impresionantă

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre piedicile în carieră și bullying-ul la care a fost supusă:„M-am lovit de critici când eram foarte slabă’ / EXCLUSIV

Citește și: Scandal între Cătălin Moroșanu și Sebastian Chitoșcă, la Survivor:„A stricat tot ce înseamnă respect’

De ce a fost eliminată Războinica Maria de la Survivor

Echipa Războinicilor a făcut o strategie pentru eliminare și a stabilit că cel mai slab concurent de la Survivor România într-o săptămână va fi propus pentru eliminare.

Maria Hîngu a reușit să aducă un singur punct albaștrilor și a fost prima opțiune de vot pentru patru dintre colegii săi. Albert Oprea a fost cel de-al doilea Războinic cu un rezultat la fel de slab, dar a fost salvat de public în consiliul de eliminare. 

„Am picat într-o strategie proastă. Toată lumea a fost de acord să votăm din punct de vedere sportiv. Eu nu voiam să votez pe criteriu sportiv pentru că pentru mine înseamnă foarte mult partea socială, contează foarte mult să mă simt bine în camp. Acum nu mai avem cum să votăm social. 

L-am votat pe Albert de atâtea ori pentru că, din punct de vedere social, se vedea mereu o separare. Noi rămâneam mereu lângă focul de tabără și Albert cu Alin se îndepărtau și comentau. Când nu simt un vibe cu o persoană, nu pot să mă prefac. Albert este un sportv bun, traseul îl rupe, dar nu se concentrează de multe ori. Albert are pante ascendente și descendente. I-am și spus: „Albert, tu nu îți găsești locul niciunde'. 

Nu este vorba despre o alianță, asta am tot încercat să spun și în consiliu, când toți îl vedeau pe Sorin ca fiind șeful nostru. Dacă noi ne-am apropiat de la începutul competiției, asta nu înseamnă că noi nu îl susțineam pe Marius. Îmi sunt extrem de dragi. Marius de când a venit în camp m-a ajutat să facem diverse chestii, a fost lângă noi și a venit cu inițiative. Nu pot să zic că e vorba de grupul lor și grupul nostru. Acum să vedem cât va mai rezista și Melli', a mai Maria.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă