(P) Zâmbetul tău este important

Publicat pe

Zâmbetul este expresia universală a fericirii, a optimismului și are puterea de a sparge orice barieră culturală. Zâmbetul îți oferă încredere și satisfacție interioară, te ajută să consolidezi relații sociale și să fii apreciat de cei din jur, iar acest lucru devine posibil la Clinica Dentară Prof. Dr. Barbu.

Conform cercetărilor în științe cognitive, zâmbetul determină transformări sănătoase în organism, atât la nivel fizic, cât și mental, și este molipsitor.

Smile Makeover ca să te bucuri de zâmbetul tău

Cu toții ne dorim să scăpăm de nemulțumirile cu privire la culoarea dinților, la dinții distanțați sau cu privire la cei lipsă, strâmbi și înghesuiți, abrazați sau cu multiple plombe în partea frontală și să avem un zâmbet frumos și sănătos.

Smile Makeover este soluția pentru a construi cea mai frumoasă și sănătoasă variantă a zâmbetului. Smile Makeover este un proces elaborat de îmbunătățire și reabilitare a zâmbetului ce cuprinde o serie de proceduri de cosmetizare – fațete dentare, obturații fizionomice asistate de microscop (plombe), coroane sau punți, albirea dentară, dar și echilibrarea ocluzală (mușcăturii) pentru protejarea dinților și a articulației temporo-mandibulare, o procedură importantă din punct de vedere medical. Smile Makeover este un serviciu conceput de medici specializați în protetică și estetică dentară, care fac parte din echipa Clinicii Dentare Prof. Dr. Barbu.

Procesul de creare a zâmbetului tău

Procesul începe cu o consultație de specialitate, în care medicii specializați în protetică și estetică dentară din cadrul Clinicii Dentare Dr. Barbu vor efectua o analiză amănunțită a liniei surâsului, dinților, gingiei, ocluziei (mușcătura) și articulației temporo-mandibulare.

Pentru elaborarea planului de tratament, medicul va lua în considerare aspecte precum proporțiile feței, forma, culoarea, dimensiunea și alinierea dinților, astfel putând să îți ofere cele mai bune recomandări și toate opțiunile posibile. După o atentă analiză a tuturor variantelor de tratament și alegerea variantei finale împreună cu medicul specialist, planul de tratament este demarat.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter