Horoscop 31 martie 2021. Ce zodii au șanse pentru o mărire de salariu

Publicat pe

Horoscop 31 martie 2021. O zi a oportunităților și a recompenselor pentru munca ultimelor luni. Unele zodii vor fi propuși pentru o mărire de salariu sau chiar o promovare la locul de muncă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 31 martie 2021. Berbec

Pentru nativii Berbec, ziua de astăzi se anunţă una potrivită pentru a înregistra progrese atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. Aveţi energia necesară pentru a rămâne dedicaţi obiectivelor pe care vi le-aţi propus și sunteți, în sfârșit, recompensați pentru eforturile uriașe la locul de muncă. Era cazul ca cineva să vă recunoască meritele!

Horoscop 31 martie 2021. Taur

Taurii au posibilitatea să facă o serie de paşi în direcţia dorită, în ceea ce priveşte cariera lor. Aveţi de luat decizii importante şi, cel mai bine, ar fi să le luaţi cât mai rapid pe principiul „bate fierul cât e cald!”. Primiți o ofertă de colaborare, de a fi parteneri într-o afacere profitabilă sau invitația de a schimba locul de muncă. Cert este că trebuie să luați decizii importante legate de carieră!

Horoscop 31 martie 2021. Gemeni

Gemenii dau dovadă, astăzi, de productivitate maximă. Ideal ar fi să împărţiţi munca pe bucăţi, astfel încât să rezolvaţi fiecare problemă în parte cu maximă eficienţă. Nu este cazul să amestecaţi viaţa profesională cu cea personală. Spre seară, încercaţi să uitaţi de problemele de la muncă şi să vă bucuraţi de prezenţa apropiaţilor.

Horoscop 31 martie 2021. Rac

Racii au parte de o zi în care totul este pe bază de pasiune. Faceţi totul cu o deosebită plăcere, însă ideal ar fi să nu vă expuneţi foarte mult sentimentele. Încercaţi să daţi dovadă de cât mai disciplină şi la finalul zilei aveţi ocazia să emiteţi pretenţii chiar la o eventuală avansare la locul de muncă, potrivit observatornews.ro.

Horoscop 31 martie 2021. Leu

Lumea ta devine din ce în ce mai mare în această perioadă a anului. Nu te lăsa copleșit de teamă și îmbrățișează schimbările care se vor petrece în jurul tău. În această perioadă să te aștepți la conversații orientate spre viitor, referitoare angajamente și planuri pe termen lung și foarte lung.

Citește și: Cum a slăbit Monica Pop 30 de kilograme cu o dietă minune: „9 zile nu am mâncat nimic’

Citește și: Ce este dieta antică Paleo și cum putem slăbi rapid

Citește și: Zodii incompatibile. Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Horoscop 31 martie 2021. Fecioară

Munca voastră este extrem de apreciată, iar astăzi veţi fi în centrul atenţiei. De asemenea, aţi putea fi promovaţi. Totuşi, odată cu promovarea vin şi noi responsabilităţi aşa că trebuie să vă gândiţi foarte bine. Nu renunța la oamenii de lângă tine înainte să te asiguri că asta este ceea ce îți dorești.

Horoscop 31 martie 2021. Balanță

Faci eforturi să-ți păstrezi concentrarea. Ai nevoie de un strop de fler creativ și o abordare nouă față de proiectele în care ești implicat. La locul de muncă, faceţi un compromis pentru a pretinde ceea ce este al vostru.

Horoscop 31 martie 2021. Scorpion

Ultima zi a lunii aduce cu ea câteva probleme. Anumite lucruri ar putea să nu funcţioneze aşa cum aţi plănuit iniţial. Rămâi raţional, altfel ai putea lua decizii pe care mai târziu le vei regreta. Comunicaţi şi începeţi să înţelegeţi că doar în echipă veţi putea realiza ceva uriaş.

Horoscop 31 martie 2021. Săgetător

Buna dispoziție vă caracterizează azi. Aveți o atitudine deschisă față de tot ceea ce vă înconjoară, iar veselia voastră este molipsitoare. La ora prânzului așteptați o veste care v-ar putea schimba parcursul profesional. Noua oportunitate vă aduce multe beneficii, așa că ascultați-vă instinctul. Însă nu strică să vă consultați și cu cineva cu mai multă experiență.

Horoscop 31 martie 2021. Capricorn

Capricornii sunt încăpățânați și nu acceptă și o altă părere care i-ar putea ajuta cu proiectele la locul de muncă. Economiile pe care le-aţi făcut până acum încep să dea roade. Vă pregătiţi să faceţi o investiţie sau să vă transformaţi hobby-urile într-o afacere. 

Horoscop 31 martie 2021. Vărsător

Nu vă mai regăsiți în activitatea pe care o desfășurați acum și visați să vă schimbați locul de muncă, dar vă este teamă să faceți acest pas din cauza situației epidemiologice și economice. Vă încurajați singuri să mai rezistați o perioadă, măcar până când lucrurile vor începe să intre în normal. S-ar putea să găsiți înțelegere la cineva neașteptat.

Horoscop 31 martie 2021 Pești

O zi plină de oportunități pentru nativii pești. Toate eforturile depuse în ultima perioadă la locul de muncă le-ar putea aduce promovarea mult visată și o mărire de salariu. Motiv de bucurie și sărbătoare! Spre seară, veți relua legătura cu cineva drag și veți recupera tot timpul pierdut.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter