Cum a slăbit Monica Pop 30 de kilograme cu o dietă minune: „9 zile nu am mâncat nimic”

Publicat pe

Medicul Monica Pop a dezvăluit cum a reușit să dea jos 30 de kilograme, fără să meargă la nutriționist sau să facă sport. Dieta minune pe care a pus-o în aplicare este una destul de extremă, așa că oftalmologul nu recomandă așa ceva persoanelor care au afecțiuni precum diabetul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ea spune că această dietă este potrivită doar persoanelor sănătoase. În plus, înainte de orice dietă, ar fi bine să apelezi la un medic pentru analize complete, dar și să mergi la un nutriționist care îți va face o dietă specializată, în funcție de stilul de viață pe care îl ai, pentru a nu îți pune în pericol sănătatea.

Cum a slăbit Monica Pop 30 de kilograme cu o dietă minune: „9 zile nu am mâncat nimic'Cum a slăbit Monica Pop 30 de kilograme cu o dietă minune: „9 zile nu am mâncat nimic'

 „Într-o zi am apelat la un mic artificiu: mi-am cumpărat o bluză cu câteva numere mai mici, în care eram conştientă că nu intru, iar apoi timp de nouă zile nu am mâncat absolut nimic, beam doar o ceaşcă de cafea fără zahăr dimineaţa. Pe parcursul zilei, beam apă, atât cât îmi cerea organismul. După această perioadă, bluza cumpărată îmi era largă', declara Monica Pop, într-un interviu pentru Gândul.

După perioada de înfometare, Monica Pop a mărturisit că a resimțit stări de rău. 

„Apoi, am început să mănânc. Am luat două înghiţituri, după care m-a sunat o prietenă de-a mea şi am vorbit în jur de 20 – 30 de minute. Şi când m-am întors la mâncare, deja se instalase starea de saţietate. După ce am am ajuns la 97 de kilograme am refuzat să mă mai urc pe cântar. Urmând regimul ajunsesem undeva la 60 de kilograme. Nu am apelat la niciun specialist. Am fost propriul meu nutriţionist', mai explica medicul.

Monica Pop, după dieta minune: 'Slăbitul mi-a schimbat modul de gândire'

Cunoscutul medic spune că faptul că a slăbit 30 de kilograme i-a schimbat total modul de gândire. Acum face lucrurile mult mai ușor, se simte mai plină de energie și nici nu mai are dureri de articulație.

'Slăbitul mi-a schimbat modul de gândire. Mă simt altfel, nu pot spune ca și atunci când aveam 20 de ani, dar mă simt bine în pielea mea, ceea ce este foarte important pentru o femeie. Înainte după ce urcam pe scări un singur etaj făceam ca trenul, ei bine acum simt că plutesc, parcă aș fi în „Dansul Lebedelor'. Nu mă mai dor articulațiile, respir mai bine și am mai multă energie', povestea Monica Pop.

Citește și: Îl mai ții minte pe Marius Crăciun, câștigătorul de la Ferma? Cum a cheltuit banii și cu ce se ocupă la un an de la câștigarea concursului

Citește și: Nicolae Guță a câștigat procesul cu Narcisa pentru copil. Ce se va întâmpla cu Alberto

Citește și: Cine sunt frații de 6 și 9 ani de la Imperiul Leilor care i-au uimit pe jurați. Vor investi 40.000 de euro în magazinul lor

„Recomand acest regim tuturor persoanelor sănătoase, deoarece persoanele bolnave de diabet îşi pun viaţa în pericol. Cheia succesului constă într-un pic de voinţă, susţinerea din partea celor dragi, deşi soţul meu nu a fost de acord, pentru că îmi spunea că, la ce program încărcat am, îmi pun sănătatea în pericol', a mai spus medicul oftalmolog.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter