Nicolae Guță a câștigat procesul cu Narcisa pentru copil. Ce se va întâmpla cu Alberto

Publicat pe

Magistrații au decis și i-au dat câștig de cauză lui Nicolae Guță! Artistul a câștigat procesul cu Narcisa pe care îl aveau în legătură cu copilul lor, Alberto. Ce urmează să se întâmple acum cu fiul lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Narcisa și Nicolae Guță nu au îngropat securea războiului, ci dimpotrivă! Scandalul dintre cei doi atinge noi cote, după ce instanța a decis în favoarea manelistului în ceea ce îl privește pe Alberto.

Judecătoria Petroșani i-a dat câștig de cauză lui Nicolae Guță în procesul pentru stabilirea domiciliului pentru copilul pe care îl are cu Narcisa, potrivit wowbiz.ro.

Nicolae Guță a câștigat procesul cu Narcisa pentru copil. Ce se va întâmpla cu AlbertoNicolae Guță a câștigat procesul cu Narcisa pentru copil. Ce se va întâmpla cu Alberto

Ce se întâmplă cu Alberto, fiul Narcisei și al lui Nicolae Guță

Până acum, situația lui Alberto, în vârstă de 14 ani, era incertă.

Nicolae Guță anunțase în urmă cu ceva timp că nu-și va face singur dreptate și că va recurge la calea legală în ceea ce-l privește pe fiul lui, ajuns deja la vârsta adolescenței. Pentru a fi cu un pas înainte, Narcisa a mers prima la Judecătoria Petroșani pentru a solicita ca domiciliul lui Alberto să rămână la mamă.

Narcisa și Nicolae Guță nu au fost căsătoriți niciodată cu acte, însă artistul și-a recunoscut copilul de la bun început. După destrămarea relației, femeia a rămas într-un apartament din Capitală aflat pe numele lui Nicole Guță, iar situația fiului lor a rămas cumva în aer.

Citește și: Nicolae Guță a dat-o în judecată pe Narcisa. O acuză că i-a distrus băiatul:'Poliția intervine săptămânal'

Citește și: Narcisa Guţă, desfigurată de operaţiile estetice. Fosta iubită a lui Nicolae Guţă a slăbit foarte mult, are silicoane şi faţete dentare:„Nu mi-am facut multe intervenţii, vreo 20!'

Citește și: Alecsandru Dunaev, protagonistul din serialul Adela:„A trebuit să lupt enorm să pot supraviețui din actorie' EXCLUSIV

Citește și: Adi Bărar, liderul trupei Cargo, de urgență la spital:„Starea lui de sănătate, mai fragilă decât ne-am fi închipuit'

Narcisa a pierdut procesul cu Nicolae Guță

De aceea, Narcisa a deschis proces pentru a scrie negru pe alb, pe un document oficial, că fiul ei va avea domiciliul la ea, pentru ca tatălui să-i fie mai greu să-l ia.

Rezultatul obținut nu a fost cel pe care l-a sperat. Judecătorii nu au fost de acord cu cererea Narcisei și i-au respins acțiunea.

'Anulează cererea. Cu drept de reexaminare pentru reclamantă în termen de 15 zile de la comunicare', se arată în hotărârea instanței.

Nicolae Guță ar putea solicita custodia lui Alberto

Cu această decizie, Nicolae Guță ar putea avea cale liberă pentru a solicita custodia fiului său. Totuși, nu va fi ușor, căci asta ar însemna să demonstreze că Narcisa nu-și îndeplinește îndatoririle de mamă.

Nicolae Guță susținea în urmă cu câteva săptămâni că îi este tot mai greu să ia legătura cu fiul lui și cu Narcisa, iar cei doi nu s-ar mai înțelege deloc.

'Pe Alberto am încercat să-l sun, dar nu mai răspunde nici el și nici Narcisa. Dar împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul este pierdut și cu școala și cu muzica. Mi-a distrus copilul. El știe de cluburi, este traumatizat, terorizat, este pasibil de orice la ora actuală, chiar să-și piardă libertatea. Este într-un cerc vicios. Era să fie bătut, pus în genunchi pe Facebook să își ceară scuze.

Într-adevăr, este un copil rău, poliția intervine săptămânal între el și maică-sa. Ea este depășită de situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală', a povestit Nicolae Guță.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter