Oana Roman a avut gânduri de sinucidere din cauza atacurilor de panică: "Dacă nu vii acum, mă arunc pe geam"

Publicat pe

Oana Roman a vorbit recent despre un subiect foarte delicat din viața ei – atacurile de panică. Vedeta s-a luptat cu ele ani de zile și, în pofida faptului că a făcut terapie, la un moment dat a fost la un pas de a-și lua viața…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Deși nu trece prin cea mai fastă perioadă a vieții ei, Oana Roman se străduiește să depășească momentul divorțului de Marius Elisei și își construiește o viață nouă alături de fiica ei. Extrem de activă în social media, vedeta și-a obișnuit fanii cudiscuțiile oneste, în cadrul cărora le răspunde chiar și la cele mai delicate întrebări.

Invitată recent în podcastul lui Mihai Morar, Oana Roman a vorbit despre copilăria ei, dar și despre una dintre perioadele negre pe care le-a traversat atunci când s-a luptat cu atacurile de panică.

Oana Roman a avut gânduri de sinucidere din cauza atacurilor de panică: "Dacă nu vii acum, mă arunc pe geam"Oana Roman a avut gânduri de sinucidere din cauza atacurilor de panică: "Dacă nu vii acum, mă arunc pe geam"

„Practic, nu mai puteam să trăiesc”

Oana Roman a mărturisit în cadrul podcastului lui Mihai Morar că s-a luptat cu atacurile de panică multă vreme, însă terapie a început să facă mult prea târziu. Vedeta a recunoscut, de altfel, că a refuzat tratamentul medicamentos.

„Am început să fac terapie prea târziu. Aveam 30 de ani. Se adunaseră mult prea multe. A avut loc și o despărțire atunci, care a fost foarte grea pentru mine. Ajunsesem foarte rău. Practic nu mai puteam să trăiesc. Făceam 50 de atacuri de panică pe zi. Nu mai puteam să ies din casă. A fost foarte rău.

Au început așa încet, încet, cred că aveam undeva pe la 27-28 de ani. Reușisem să duc până atunci, până când n-am mai putut să duc. Am făcut terapie vreun an jumate, refuzând să iau tratament medicamentos. (…) Am avut o perioadă foarte scurtă în care am luat pastile, dar m-am luptat eu cu mine să mă pot face bine fără să iau pastile”, a mărturisit Oana Roman.

Citește și: Momentul adevărului! Câți centimetri în talie are Oana Roman, după ce a slăbit: s-a măsurat în direct!

Citește și: Oana Roman încă suferă în urma divorțului de Marius Elisei: „Mi-e dor de timpul petrecut împreună”

Citește și: Agresoarea Mirelei Vaida, externată de la Obregia: „Această femeie va da în cap cuiva care nu se va feri”

Citește și: Alex Bodi rămâne în arest la domiciliu. Mărturia Biancăi Drăgușanu ar sta la baza deciziei magistraților!

Oana Roman, la un pas de sinucidere

Oana a rememorat apoi și unul dintre cele mai dramatice momente pe care le-a trăit din cauza atacurilor de panică. Vedeta a mărturisit că a fost la un pas de a se arunca pe geam…

Țin minte că odată am făcut un atac de panică îngrozitor, atât de îngrozitor, țin minte că stăteam la etajul 5, într-un bloc vis-a-vis de Sala Palatului. Eram încă într-o relație în momentul ăla, dar eram singură acasă. Țin minte că l-am sunat și i-am spus: «Dacă nu vii acum, eu mă arunc pe geam». Pentru că simțeam că nu mai pot să respir, simțeam că nu mai am aer. Am deschis toate geamurile.

Mi-a fost frică să ies pe balcon pentru că eu am și rău de înălțime. Stăteam la geam și încercam să-mi iau aer ca să pot să nu mă sufoc. (…) Este absolut cumplit. A fost din ce în ce mai rău și au fost din ce în ce mai multe. Terapia m-a ajutat foarte mult. (…) Nu se poate fără, din păcate, (…) oricât de puternic ai fi. (…) Nu medicamente, terapie! Este vitală. Oamenii trebuie să înțeleagă că nu este o rușine, nu este un lucru rău. E ca orice altă boală.

Există această mentalitate în România că a merge la psihiatru înseamnă că ești nebun, nu. Și nu este o rușine. (…) Totu-i un exercițiu, de respirație, un exercițiu mental pe care trebuie să-l faci pentru a putea gestiona astfel de momente', a mai spus Oana Roman.

Chiar dacă terapia a ajutat-o, Oana Roman a admis că mai are un drum lung de parcurs, cu atât mai mult cu cât, în ultima vreme, a trecut prin momente dificile, în special după divorțul de Marius Elisei.

„Cel mai mare defect al meu este că eu pot. Lumea zice: «Lasă că tu poți. Tu ești puternică». Îmi doresc uneori să fiu mai puțin puternică pentru ca altcineva să fie puternic lângă mine”, și-a încheiat Oana mărturisirea. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter