Marius Chivu, alias Nicu Rață din Las Fierbinți, a suferit de depresie: „Am slăbit mult de la plâns”

Publicat pe

Nicu Rață, personajul interpretat de actorul Marius Chivu în serialul „Las Fierbinți' de la PRO TV, stârnește mereu reacții. Marius Chivu a fost invitat în podcastul lui Mihai Bobonete unde a vorbit și despre viața lui personală. Actorul a mărturisit că s-a confruntat și cu depresia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fanii serialului „Las Fierbinți' de la PRO TV îl știu cu siguranță pe Nicu Rață, personajul interpretat de actorul Marius Chivu. Acesta a fost invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, actor și el în serialul „Las Fierbinți', unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața lui personală. Marius Chivu a dezvăluit că a fost căsătorit, dar divorțul a fost o mare lovitură pentru el. Din acest motiv s-a confruntat cu depresia.

Marius Chivu, alias Nicu Rață din Las Fierbinți, a suferit de depresie: „Am slăbit mult de la plâns'Marius Chivu, alias Nicu Rață din Las Fierbinți, a suferit de depresie: „Am slăbit mult de la plâns'

„Am avut o perioadă în care am slăbit foarte mult, am dat jos vreo zece kilograme, de la plâns. Am fost şi la doctor, m-am certat cu un psihiatru. Am suferit după femeie, după copil, după viaţă… alergăm ca tâmpiţii după bani şi rămânem fără nimic', a spus Marius Chivu, actorul care îl interpretează pe Nicu Rață, în podcastul lui Mihai Bobonete.

Citește și: Liliana Mocanu din Las Fierbinți trăiește o dramă:„E cumplit să-ți duci mama pe ultimul drum, într-o pungă'

Citește și: Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, a pierdut sarcina:„Inima îngerașului a încetat să mai bată'

Citește și: De ce au fost certați Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță timp de 10 ani:„Am îngropat securea războiului'

Citește și: Cristina Ciobănașu, adevăruri nespuse la 4 luni de la despărțirea de Vlad Gherman:„Merg la psiholog, plângeam ori de câte ori…'/ EXCLUSIV

Marius Chivu, alias Nicu Rață, a suferit de depresie

Marius Chivu a spus că a mers la psiholog, însă a constatat că problema lui nu a fost rezolvată, motiv pentru care care s-a decis să meargă la psihiatru. Specialistul i-a pus diagnosticul de depresie post mariaj. Atunci, actorul a început să scrie și poezii, spunând că starea de deprimare l-a ajutat să creeze mult mai ușor.

Am vorbit cu un psiholog, mi-a pus nişte muzică, mi-a arătat o oglindă, când m-am văzut, am început să plâng şi mi-a zis, hai, gata, te-ai vindecat, 250 de lei/şedinţa. Am zis, băi, prea plângi, şi m-am dus la un psihiatru. După două ore, în care a dictat ce-i povesteam, a zis că e depresie post mariaj. Am încercat să scriu poezii, din depresie. Şi ştii ce bine scrii când plângi?!', a mai declarat actorul Marius Chivu, actor în „Las Fierbinți'.

Marius Chivu a vrut să fie actor de stand-up comedy

Marius Chivu a mai dezvăluit că și-a dorit să devină actor de stand-up comedy. Acesta a vrut să facă echipă cu Ionuț Ciocia, Brânzoi din „Las Fierbinți', însă nu s-au înțeles. Actorul spune că a fost lăsat de izbeliște de către colegul ei. Pe de altă parte, Marius Chivu i-a spus lui Mihai Bobonete cp vrea să facă o piesă de teatru cu el.

Am încercat să fac echipă de stand-up cu Brânzoi, dar e prost. Când am fost într-un pub, unde nu era lume, m-a lăsat şi a plecat acasă. Şi normal că m-am enervat. Ştii care e visul meu? Să joc o piesă de teatru cu tine (n.r. – Bobonete)', a mai mărturisit Marius Chivu, care-l interpretează pe Nicu Rață în Las Fierbinți.

Printre actorii care mai fac parte din distribuția serialului de la Pro TV, Las Fierbinți, se numără și Mihai Bobonete, Mihai Rait, Mihai Mărgineanu, Cuzin Toma și Constantin Diță.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter