Cristian Țânțăreanu lămurește episodul în care a spus că finii lui, Anca Țurcașiu și soțul, sunt swingeri: "Mi-am cerut scuze"

Publicat pe

Cristian Țânțăreanu a fost nașul cuplului Anca Țurcașiu – Cristian Georgescu, iar în urmă cu ceva vreme a declanșat o serie de controvese cu afirmațiile sale despre finii săi. Omul de afaceri a făcut lumină și a povestit motivul pentru care a făcut dezvăluiri intime despre artistă și soțul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Invitat la „40 de întrebări' cu Denise Rifai, Cristian Țânțăreanu a vorbit despre scandalul iscat în urmă cu ceva timp, când a declarat că Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu ar fi frecventat un grup de swingeri.

Cristian Țânțăreanu lămurește episodul în care a spus că finii lui, Anca Țurcașiu și soțul, sunt swingeri: "Mi-am cerut scuze"Cristian Țânțăreanu lămurește episodul în care a spus că finii lui, Anca Țurcașiu și soțul, sunt swingeri: "Mi-am cerut scuze"

Cristian Țânțăreanu a declanșat scandalul cu Anca Țurcașiu

Artista a negat afirmațiile și a fost supărată pe milionar, care și-a cerut scuze. Cristian Țânțăreanu a lămurit că ar fi fost vorba despre o simplă glumă, pe care însă fina sa nu a gustat-o deloc.

'Am făcut o glumă foarte proastă la beție. Soțul ei a înțeles-o, dar Anca e praf de supărare, m-a sunat și m-a certat. Îmi cer scuze față de ea', a spus milionarul la acel moment.

Citește și: Cristian Georgescu, soțul Ancăi Țurcașiu, prima reacție despre divorț. Motivul pentru care și-au spus adio, după 22 de ani de căsnicie:'E mult mai bine singur'

Citește și: Ce pensie are Cristian Țânțăreanu și ce face cu banii.Suma e uluitoare

Citește și: Cum l-a afectat pandemia pe Cristian Țânțăreanu:Nevastă-mea a intrat în depresie'

Citește și: Cristina Ciobănașu, adevăruri nespuse la 4 luni de la despărțirea de Vlad Gherman:„Merg la psiholog, plângeam ori de câte ori…'/ EXCLUSIV

Cristian Țânțăreanu: „Nu-s plăcute pentru toți glumele'

Întrebat în cadrul emisiunii dacă și-a pierdut o parte dintre prieteni din cauza glumelor proaste, Cristian Țânțăreanu a oferit detalii despre scandalul care a ținut mult timp primele pagini ale ziarelor. A curs multă cerneală pe acest subiect, iar acum a ținut să lămurească cum au stat, de fapt, lucrurile.

Cristian Țânțăreanu a precizat că ar fi avut consimțământul lui Cristian Georgescu, însă Anca Țurcașiu s-a enervat la acel moment, iar el i-a cerut scuze finei pentru glumă pe care a făcut-o.

'Sigur că nu-s plăcute pentru toți glumele, dar n-ar trebui. De fapt, ce am spus eu, că fac parte (n.red. Anca Țurcașiu de soțul ei) dintr-o echipă de swingeri, că mă suna de la presă. A apărut într-un ziar, și asta a fost acum câțiva ani, că divorțează. Mă sunau prietenii și mă întrebau, când ai vorbit cu ei, 'Aseară și nu știu nimic'. Îl sun pe Cristi și îl întreb: 'Măi băiete, ce e?', 'E una care ne tot freacă..'

Au început să mă sune pe mine, că Anca era la Bacău cu un spectacol și avea telefonul închis, numărul lui fină-miu nu-l aveau. Mă tot sunau și a început să escaladeze. Prima dată am spus că nu e adevărat, după care am coborât la lac unde era un prieten care pescuia și m-a sunat (n.red. o jurnalistă) din nou să mă întrebe de divorț. Atunci pe moment mi-a venit…'Nu-i nici o supărare, dar cred că și faptul că ei sunt într-o echipă de swingeri cred că nu le-a făcut bine relației…' A amuțit! Închide. Îi spun prietenului meu 'În 5 minute mă sună să mă imprime'. Așa a fost! ', a povestit Cristian Țânțăreanu.

Cristian Țânțăreanu i-a cerut scuze Ancăi Țurcașiu

După scandalul declanșat, Cristian Țânțăreanu i-a cerut scuze finei sale, cu toate că ar fi avut acordul soțului ei la acel moment.

Și atunci am început să spun tot felul de prostii, ea juca în Rebecca, Chicago, în musicalurile alea, că au venit și cu ăia la noi, s-au îmbătat, toți s-au îmbrâncit, balerini, artiste, regizoare, s-au aruncat în piscină cu telefoane, cu ceasuri, așa mi-a venit să zic o poveste de genul ăsta.

Eu aveam consimțământul lui bărbati-su, Anca însă când a ieșit, îți dai seama, toată lumea… Nu a fost o glumă bună, recunosc! Mi-am cerut scuze', a dezvăluit Cristian Țânțăreanu.

Anca Țurcașiu a anunțat pe Facebook divorțul de Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu a anunțat în vară că a divorțat de Cristian Georgescu, pe rețelele de socializare.

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!

Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine!

Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!, a transmis vedeta.

Sursa foto: Facebook, Libertatea, Captura YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter