Mugur Mihăescu, amintiri din copilărie la 53 de ani: „Tata mi-a dat patru bătăi. Cu cureaua”

Publicat pe

Mugur Mihăescu a împlinit ieri vârsta de 53 de ani și, deși este unul dintre cei mai iubiți actori de comedie, nu a avut o viață ușoară. Bărbatul a povestit despre corecțiile aspre pe care le-a primit, de-a lungul anilor, din partea părinților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mugur Mihăescu este cunoscut de publicul din România drept Garcea, personaj care a pus zâmbetul pe fața a milioane de oameni. Astăzi, acesta împlinește vârsta de 53 de ani, fiind născut în anul 1967, în comuna sadova, județul Dolj. Mugur Mihăescu a devenit cunoscut încă din tinerețe, cu grupul „Vacanța Mare'.

Alături de ceilalți actori, cu care a și legat o strânsă prietenie, Mugur Mihăescu a participat la numeroase turnee prin țară și s-a bucurat de un succes răsunător la toate posturile de televiziune care au redat emisiunea cu aceleași nume. Cu toate acestea, cu ocazia zilei sale de naștere, au ieșit la iveală adevăruri dureroase despre viața artistului. Deși și iubește familia, la vârsta de 53 de ani, Mugur Mihăescu a mărturusit că a primit corecții dure din partea părinților săi.

Citește și: Scandal la început de an! Câți bani au luat Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu de la Vacanța Mare pentru programul de Revelion de la TVR

Citește și: Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu, la 21 de ani. Garcea este un tată protector: „Va fi greu să mă păcălească viitorul ginere!”

Citește și: Îl mai ții minte pe Costel, din Vacanța Mare? Radu Pietreanu a suferit de o boală gravă, dar s-a vindecat și a reluat colaborarea cu Mugur Mihăescu: „Am zis să mai râdem, să ne mai jucăm un pic”

Citește și: Mugur Mihăescu revine în televiziune! Ce emisiune va prezenta și la ce post TV

Mugur Mihăescu, despre bătăile primite de la părinți

Despre cei care i-au dat viața, Mugur Mihăescu mărturisește că au fost destul de aspri cu el. Dacă mama sa era cea care îl punea la punct mai des, tatăl lui Mugur Mihăescu a făcut-o rar, dar dur. Actorul își amintește cu lux de amănunte cele 4 corecții aplicate de tatăl său.

„Mama era dulce, mâna ei era cam dură. Mă învățasem să stau mai mult pe dreapta, că pe stânga avea efectele muncii pe mână și îmi dădea cu dosul palmei. Pe partea dreaptă aveam bătătură, știi cum faci de la chitară sau de la vioară. Dar eu în locul ei cred că mă jucam în picioare. Acum m-am pus în locul ei, văd cu ochii maturității cum făceam eu când eram mic, cred că mă vedeai pe toate posturile de știri.

Mugur Mihăescu, amintiri din copilărie la 53 de ani: „Tata mi-a dat patru bătăi. Cu cureaua'Mugur Mihăescu, amintiri din copilărie la 53 de ani: „Tata mi-a dat patru bătăi. Cu cureaua'

Nu dădea să mă omoare. Mama nu era aspră, eu eram tâmpit. Tata patru bătăi mi-a dat. Le țin minte pe toate. Cu cureaua. Nici nu plângeam la tata, la mama plângeam de ziceai că m-a omorât. La tata mușcam buza, dar nu plângeam. De la maică-mea le-am luat până la 18 ani. Am meritat.”, a povestit Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu are propria sa emisiune

Dacă o bună perioadă de timp Mugur Mihăescu, zis și GArcea, a decis să renunțe la cariera sa din televiziune pentru a acorda mai multă atenție business-ului său, iată că bărbatul este acum moderatorul propriei sale emisiuni. „Meriți' este prezentată de Mugur Mihăescu, emisiunea lansată de curând, pe 10 mai, la Metropola TV.

„Este o emisiune care are o deviză clară, educaţia. De asemenea este o emisiune care îşi propune să identifice de ce s-a deprofesionalizat România şi cum să face să o profesionalizăm din nou.

este locul în care vom încerca să scoatem în evidenţă poveşti de viaţă ale oamenilor potriviţi ajunşi în locurile potrivite. Spunem poveşti ale oamenilor care excelează în meseriile lor şi încercăm să-i extragem din . Îmi propun să fiu vocea acestor oameni!', a dezvăluit actorul.

Sursa FOTO: FAcebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter