Mugur Mihăescu revine în televiziune! Ce emisiune va prezenta și la ce post TV

Publicat pe

Mugur Mihăescu revine în televiziune. Actorul va putea fi văzut pe micile ecrane de pe data de 10 mai, dar nu va interpreta niciun rol. De data aceatasa, va fi gazda unei emisiunii, care va fi difuzată de către Metropola TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mugur Mihărescu se întoarce în televiziune după 4 ani. Acesta va fi gazda unei noi emisiuni care va fi difuzată de către Metropola TV. Noua producție se va numi „Meriți' și va avea premiera pe 10 mai. De asemenea, emisiunea moderată de actorul celebru pentru rolul lui Garcea va fi un late night show, în care invitaţii îşi vor spune povestea lor.

Mugur Mihăescu revine în televiziune! Ce emisiune va prezenta și la ce post TVMugur Mihăescu revine în televiziune! Ce emisiune va prezenta și la ce post TV

Mugur Mihăescu spune că deviza emiusiunii sale este educația și că vor încerca să scoată în evidență poveștile de viață ale „oamenilor potriviţi ajunşi în locurile potrivite'.

„Este o emisiune care are o deviză clară, educaţia. De asemenea este o emisiune care îşi propune să identifice de ce s-a deprofesionalizat România şi cum să facem să o profesionalizăm din nou.

Meriţi este locul în care vom încerca să scoatem în evidenţă poveşti de viaţă ale oamenilor potriviţi ajunşi în locurile potrivite. Spunem poveşti ale oamenilor care excelează în meseriile lor şi încercăm să-i extragem din Marea Masă Mută. Îmi propun să fiu vocea acestor oameni!', a declarat Mugur Mihăescu, potrivit paginademedia.ro.

Citește și: Scandal la început de an! Câți bani au luat Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu de la Vacanța Mare pentru programul de Revelion de la TVR

Citește și: Andreea Tonciu le-a jignit gratuit pe fostele ei colege Roxana Nemeș și Alexandra Ungureanu:„Toate fufele astea care se dau vedete'

Citește și: Mellina, declarație neașteptată depre relația cu Marius Crăciun, la Survivor:„Nu ne-am conectat'

Citește și: Cât câștigă Adelina Pestrițu din Instagram.„Suma este enormă raportată la salariul minim'

Mugur Mihăescu va prezenta o nouă emisiune

Mugur Mihăescu, care va prezenta, din 10 mai, emisiunea „Meriți', nu a început anul cu dreptul. Actorul s-a aflat în centrul unui scandal din cauza programului de Revelion pe care l-a realizat, alături de colegul său Radu Pietreanu, la TVR.

Programul de Revelion de la TVR cu Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu de la Vacanța Mare a stârnit multe controverse printre actori și a ajuns pe masa CNA-ului, însă fără a fi primit vreo sancțiune.

Nu ştiam că, dacă critici pe cineva anume, rişti să fii aruncat la câini. În aceste zile, am fost tentat să caut din nou un tablou cu Nicolae Ceauşescu pe care să mi-l agăţ în perete, acasă, fiindcă doar pe vremea răposatului mai aveam reacţii de genul ăsta. Cu o super voce a ţării, Dan Bittman, cu amicul Pietreanu şi cu toţi ceilalţi. Şi în fapt, ce am făcut? Cam ce au făcut 99% dintre români. Au stat în jurul unei mese, au vorbit despre câte în lună şi în stele, au comentat, ba chiar şi criticat. Şi au şi cântat, că d-aia a fost Revelion, nu?!', spunea Mugur Mihăescu la acel moment.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter