Cristian Georgescu, soțul Ancăi Țurcașiu, prima reacție despre divorț. Motivul pentru care și-au spus adio, după 22 de ani de căsnicie: ”E mult mai bine singur”

Publicat pe

Vestea divorțului a luat pe toată lumea prin surprindere, iar Cristian Georgescu, soțul Ancăi Țurcașiu, a avut o primă reacție despre separarea de actriță. Mulți și-au pus întrebarea care este motivul pentru care și-au spus adio, mai ales că nimic nu prevestea acest divorț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După 22 de ani de căsnicie, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au decis să pună punct și nici fiul lor, în vârstă de 20 de ani, nu i-a putut convinge să renunțe la acest pas. Motivele separării ar fi certurile și neînțelegerile din ultima perioadă, iar aceste lucruri sunt confirmare chiar de nașul lor, Țânțăreanu.

Citește și: Cristian Țânțăreanu, despre anumite neînțelegeri care ar fi dus la divorțul finilor lui: Anca Țurcașiu nu era încântată de swing

„Foarte bine ca a divorțat, că o dată vede nașu puța finei. Lasă că e mult bine singur, nu e un capăt de lume. Știu că în ultima perioadă au avut divergențe, nu se mai înțelegeau deloc. Ultima dată i-am văzut împreună acum două zile. Dar na… nu înseamnă că era roz situația”, a confirmat pentru Click! nașul de cununie al celor doi. 

Citește și: Anca Țurcașiu, despre momentele în care nu a fost alături de fiul ei: 'Mă prăbușeam la pământ plângând și sufeream'

Contactat pentru mai multe detalii, Cristian Georgescu, soțul Ancăi Țurcașiu, a fost la fel de discret precum actrița. Bărbatul, medic de profesie, a preferat să nu comenteze pe baza acestui subiect sensibil din viața lor.

„Prefer să nu comentez deloc acest subiect”, s-a rezumat să spună medicul Cristian Georgescu, pentru Click!, fără să nege însă divorțul.

Citește și: Anca Țurcașiu a divorțat: „Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin. Merg mai departe'

Anca Țurcașiu a divorțat de Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie

Când toată lumea se aștepta mai puțin, vedeta a anunțat că divorțează de bărbatul cu care era de mai bine de 22 de ani, fără a da prea multe detaliile despre motivul separării. Nimic nu prevestea divorțul Ancăi Țurcașiu de soțul ei, Cristian Georgescu.

Cristian Georgescu, soțul Ancăi Țurcașiu, prima reacție despre divorț. Motivul pentru care și-au spus adio, după 22 de ani de căsnicie: 'E mult mai bine singur'Cristian Georgescu, soțul Ancăi Țurcașiu, prima reacție despre divorț. Motivul pentru care și-au spus adio, după 22 de ani de căsnicie: 'E mult mai bine singur'

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!', este mesajul pe care actrița l-a postat pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Divorțul Ancăi Țurcașiu a luat prin surprindere! Ce spunea solista recent, la aniversarea a 22 de ani de căsnicie: „Se muncește mult într-o relație, dar ne iubim. Trăim clipa și nu ne gândim la altceva”

FOTO: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter