Drama neștiută a lui Lupu Rednic. Mama artistului a făcut închisoare, pe când el avea numai 1 an: "Asta e mai mult decât o școală"

Publicat pe

Lupu Rednic afișează mereu un zâmbet larg pe buze, însă, în realitate, ascunde o mare durere în suflet! Artistul a dezvăluit că mama lui a fost arestată pe când avea numai 1 an!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Buna dispoziție a artistului pare molipsitoare, voia bună însoțindu-l peste tot. Este un om cald, plin de viață, care transmite energie pozitivă. Cu toate acestea, artistul nu a avut de trecut peste multe greutăți în viață. Totul a început în copilărie, când a avut de trăit cel mai dureros epiod din viața lui.

Mama sa nu i-a putut fi alături la o vârstă fragedă, pe când avea un an, întrucât a fost arestată. Lupu Rednic a povestit că viața la țară nu a fost deloc ușoară. Cu toate acestea, nu se plânge, subliniind că a avut parte și de multe lucruri frumoase și mereu de câte o lecție de viață de asimilat.

Citește și: Război între Andreea Bănică și Iulia Albu! Solista a făcut-o praf, în direct, la TV:'E o perversă și o prefăcută'

Lupu Rednic: „Mama m-a născut la 42 de ani”

„Asta e mai mult decât o școală. Trăind lucrurile astea, când am dat de bine am știut să apreciem altfel. Mama m-a născut la 42 de ani', a spus Lupu Rednic la „Acces Direct'.

Citește și: Oana Roman a dezvăluit ce măsură poartă la blugi, după ce a slăbit spectaculos:„Până la 38 mai e puțin'

Lupu Rednic a dezvăluit și motivul pentru care mama lui a făcut închisoare la acea vreme: totul a pornit de la un teren pe care nu a vrut să-l dea, în vremea colectivizării, potrivit spynews.ro.

„Când am avut un an pe mama au arestat-o. Mama nu a avut nicio clasă, dar a fost deșteaptă nativ. (…) Mama nu s-a lăsat de terenul respectiv și a fost condamnată la 2 ani', a mai precizat el.

Drama neștiută a lui Lupu Rednic. Mama artistului a făcut închisoare, pe când el avea numai 1 an: "Asta e mai mult decât o școală"Drama neștiută a lui Lupu Rednic. Mama artistului a făcut închisoare, pe când el avea numai 1 an: "Asta e mai mult decât o școală"

Sursa foto: Facebook

Citește și: Dan Negru a fost atacat cu pietre în Centrul Vechi din București:„Ne-am trezit ciuruiți'

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter