Andreea și Cabral Ibacka au aniversat 10 ani de căsnicie: "Mi-a mâncat tinerețile!"

Publicat pe

Andreea și Cabral Ibacka au împlinit 10 ani de căsnicie și chiar dacă și-au păstrat tot timpul neînțelegerile în bucătăria relației lor, cei doi recunosc că nu a fost mereu lapte și miere. Andreea glumește și spune că soțul i-a mâncat tinerețile, însă amândoi au învățat să treacă peste probleme și merg mai departe împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Invitată în platoul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars, Andreea a scos la iveală detalii neștiute din căsnicia cu Cabral. Însărcinată pentru a doua oară, actrița recunoaște că nu a fost tot timpul perfect, au avut și ei neînțelegerile lor, însă nu s-a pus niciodată problema unei despărțiri și au reușit să găsească soluții.

Andreea și Cabral Ibacka au aniversat 10 ani de căsnicie: "Mi-a mâncat tinerețile!"Andreea și Cabral Ibacka au aniversat 10 ani de căsnicie: "Mi-a mâncat tinerețile!"

'Mi-a mâncat tinerețile. M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi, de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative.

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt', a declarat Andreea Ibacka la Antena Stars.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț: „E urât să vadă copiii'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum au ales Misha și Connect-R să-și educe fetița, după divorț: „E greu pentru că faci greșeli'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Irina, fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu, la 14 ani.Seamănă tot mai mult cu mama ei

Citește și: Teo și Maia, primul pictorial împreună:„Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic’

Andreea Ibacka a presimțit accidentul lui Cabral

De asemenea, Andreea a vorbit și despre accidentul în care a fost implicat Cabral. Ea spune că l-a presimțit, dar a ajuns la timp la soțul său și totul s-a terminat cu bine, în cele din urmă.

'Am avut o premoniție acum câțiva ani și mă bucur că mi-am ascultat instinctul și faptul că am ajuns la el, la timpul potrivit, a făcut lucrurile să decurgă bine ulterior, dar na, a fost o situație limită. (n.r. un accident).

Nici la noi lucrurile nu au mers ca unse de fiecare dată. Acel moment este memorabil, dar mă bucur că l-am depășit cu bine. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare.', a mai spus Andreea Ibacka.

Cum se simte Andreea Ibacka în cea de-a doua sarcină

Andreea va naște la sfârșitul lunii septembrie sau la început de octombrie. Momentan, Andreea se simte foarte bine, deși în primele săptămâni de sarcină s-a confruntat cu stări de rău, în ciuda faptului că, în trecut, atunci când a fost însărcinată cu Namiko, nici nu a simțit că este gravidă.

O să nasc în septembrie la final sau la început de octombrie, o să vedem. Acum sunt foarte bine. Nu mai am niciun fel de probleme, stări de rău. În primele 10 săptămâni am avut dimineața niște stări mai ciudățele, comparând cu prima sarcină când nici măcar nu am simțit că sunt însărcinată.

Au fost niște stări specifice și burtica s-a rotunjit foarte repede. Fiind a doua oară, este o burtică cu exercițiu. Faptul că acum povestim public despre asta, ne ajută cumva să ne obișnuim cu ideea celui de-al doilea copil. Acum că pot să fiu gravidă oficial mă ajută să fac planuri și să-mi imaginez ce urmează. Sunt mult mai pregătită.', a mai spus Andreea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter